Verkoop je caravan aan een 
caravan opkoper

  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland
  •   9.8/10 - beoordelingen

In slechts 3 stappen je caravan laten opkopen

Caravan aanmelden

Meld je caravan snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je caravan te beantwoorden. Voeg ook recente foto's van je caravan toe voor een sneller resultaat.

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod; wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Caravan verkopen

Ben je akkoord met het bod? Dan komen wij de caravan ophalen. Je ontvangt dan direct geld en een RDW-vrijwaring.

Wijkopencaravans.nl: de caravan opkoper zonder poespas

Heb jij besloten je caravan te verkopen en wil je dit graag doen aan een betrouwbare opkoper uit de regio? Wijkopencaravans.nl is een RDW-erkende opkoper; wij hebben jarenlange ervaring met het opkopen van caravans in heel Nederland.

Meld jouw caravan gauw door bovenaan de pagina je kenteken in te vullen. Binnen enkele dagen ontvang je al een vrijblijvend en eerlijk bod. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.
Over ons

Veilig en zorgeloos je caravan laten opkopen

Laat je jouw caravan opkopen door Wijkopencaravans.nl, dan profiteer je van de service van een RDW-erkend bedrijf. Dat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de verkoop op een veilige, eerlijke en zorgeloze manier gebeurt. Door onze kennis en jarenlange ervaring tref je over ons geen schokkende reviews aan. Afspraak is bij ons afspraak.

Je caravan laten opkopen door Wijkopencaravans.nl, dat betekent goede prijzen en geen gedoe voor- óf achteraf. Daarbij nemen wij je al het papierwerk, zoals de overschrijving en het vrijwaringsbewijs, uit handen. En ga je akkoord met ons bod, dan komen wij de caravan gratis bij jou ophalen.
Vraag direct je prijs aan
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland

Loop geen risico en kies voor Wijkopencaravans.nl 
als opkoper

Verkoop je jouw caravan aan een particulier, bijvoorbeeld via een platform als Marktplaats, dan loop je het risico om met malafide, onbekende kopers te maken te krijgen. Dat wil je natuurlijk liever niet. Helaas komt online oplichting steeds vaker voor. Vals geld, valse overboekingen; oplichters verzinnen steeds weer nieuwe tactieken. Vermijd daarom deze risico's en kies voor een betrouwbare en RDW-erkende opkoper. Zo verzeker je jezelf van een verkoop zonder gedoe.
Vraag direct je prijs aan

Fijne eerlijke mooie zaak en prettig in de omgang

We zijn vanuit Maarheeze naar Zuidbroek gereden(287km) om een mooie Biod Nomade te bekijken. Het welkom was echt hartelijk met koffie. De Biod was werkelijk erg mooi! Dus het ja-woord werd snel gegeven. Direct meenemen was gelukkig mogelijk! Na een leuke onderhandeling werden de handen geschud en keerden we terug naar huis met onze droom op wielen. Wij willen Niels en personeel hartelijk danken voor de vriendelijkheid en vertrouwen. Met vriendelijke groet Mirjam&Erik
- Maarheeze - 10/06/2024

Fair bod, snelle afhandeling, betrouwbaar

Caravan te koop aangeboden, snelle reactie met een eerlijk bod. Afhandeling allemaal soepel per e-mail, opgehaald zoals afgesproken, zelfde dag betaling en vrijwaring binnen. Netjes.
- Aalsmeer - 17/04/2024

Vriendelijke mensen, fijn bedrijf voor als u een caravan/camper zoekt

We zijn erg goed geholpen met het uitzoeken van een caravan, wat een plezierig bedrijf, vriendelijke medewerkers! Je krijgt genoeg informatie over de caravan,onze oude solifer caravan konden we inruilen Gisteren onze hobby 400sf opgehaald er zat zelf een hele mooie grote strik op, super leuk! Heel erg bedankt ook voor de bloemen :-) We gaan zeker genieten van onze caravan Bedankt en komen zeker x terug Harm & Bouwina
- Groningen - 13/03/2024
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram