Verkoop je caravan aan een 
caravan opkoper

  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland
  •   9.8/10 - beoordelingen

In slechts 3 stappen je caravan laten opkopen

Caravan aanmelden

Meld je caravan snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je caravan te beantwoorden. Voeg ook recente foto's van je caravan toe voor een sneller resultaat.

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod; wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Caravan verkopen

Ben je akkoord met het bod? Dan komen wij de caravan ophalen. Je ontvangt dan direct geld en een RDW-vrijwaring.

Wijkopencaravans.nl: de caravan opkoper zonder poespas

Heb jij besloten je caravan te verkopen en wil je dit graag doen aan een betrouwbare opkoper uit de regio? Wijkopencaravans.nl is een RDW-erkende opkoper; wij hebben jarenlange ervaring met het opkopen van caravans in heel Nederland.

Meld jouw caravan gauw door bovenaan de pagina je kenteken in te vullen. Binnen enkele dagen ontvang je al een vrijblijvend en eerlijk bod. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.
Over ons

Veilig en zorgeloos je caravan laten opkopen

Laat je jouw caravan opkopen door Wijkopencaravans.nl, dan profiteer je van de service van een RDW-erkend bedrijf. Dat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de verkoop op een veilige, eerlijke en zorgeloze manier gebeurt. Door onze kennis en jarenlange ervaring tref je over ons geen schokkende reviews aan. Afspraak is bij ons afspraak.

Je caravan laten opkopen door Wijkopencaravans.nl, dat betekent goede prijzen en geen gedoe voor- óf achteraf. Daarbij nemen wij je al het papierwerk, zoals de overschrijving en het vrijwaringsbewijs, uit handen. En ga je akkoord met ons bod, dan komen wij de caravan gratis bij jou ophalen.
Vraag direct je prijs aan
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland

Loop geen risico en kies voor Wijkopencaravans.nl 
als opkoper

Verkoop je jouw caravan aan een particulier, bijvoorbeeld via een platform als Marktplaats, dan loop je het risico om met malafide, onbekende kopers te maken te krijgen. Dat wil je natuurlijk liever niet. Helaas komt online oplichting steeds vaker voor. Vals geld, valse overboekingen; oplichters verzinnen steeds weer nieuwe tactieken. Vermijd daarom deze risico's en kies voor een betrouwbare en RDW-erkende opkoper. Zo verzeker je jezelf van een verkoop zonder gedoe.
Vraag direct je prijs aan

Snel, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Zeer snelle reactie gekregen op mijn email voor de evt. verkoop van mijn caravan. Binnen de 48 uur werd ik al opgebeld door de eigenaar Niels van Caravan Noord. Na wat onderhandelen zijn we zeer snel tot een akkoord gekomen. Niels heeft de gemaakte afspraken goed nagekomen en de betaling en vrijwaringsbewijs netjes op tijd en snel overgemaakt ! Dit bedrijf is zeker een aanrader om je caravan / camper snel en betrouwbaar te verkopen !
- Axel - 17/08/2022

Snel en betrouwbaar

Wij verkochten een caravan. Snel een 1e bod gekregen. Na enige onderhandeling zijn we er ook snel uitgekomen. In de zelfde week werd de caravan opgehaald. Geld werd vooraf netjes overgemaakt en na ophalen vd caravan kreeg ik vlot de rdw overschrijving toegestuurd. Ik kan de afhandeling niet beter kunnen wensen. Ik beveel het bedrijf aan.
- Rotterdam - 04/08/2022

Snelle verkoop, betrouwbaar!

Fijne ervaring. Koop was snel gesloten. Keurig aanbetaling gehad daar wij eerst nog met de caravan weg gingen voordat hij de caravan overnam. Daarna rest bedrag gestort voordat de caravan gehaald werdt. Zeker een aanrader snelle afhandeling, betrouwbaar, vriendelijk!
- Huizen - 18/07/2022
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram