Wat je allemaal
over ons wilt weten

Wijkopencaravans is al jaren hét betrouwbare adres om jouw caravan te verkopen zonder gedoe. Dit is mogelijk doordat wij onder andere RDW-erkend zijn en beschikken over een ruime ervaring en kennis. Wij zijn namelijk zo’n tien jaar geleden begonnen met het inkopen van caravans speciaal voor de Nederlandse caravanliefhebbers. Maar waar hebben wij ons succes aan te danken?

Maak kennis met onze nuchtere aanpak

Door de jaren heen zijn wij razendsnel gegroeid tot het bekendste adres in Noord-Nederland om jouw caravans aan te verkopen. Dit hebben wij bereikt door onze nuchtere en professionele aanpak. Niet voor niets zijn wij tot op de dag van vandaag een Groningse partij die een no-nonsense mentaliteit heeft. Bij ons krijg je geen loze beloftes, maar afspraken en een goed bod waar jij mee uit de voeten kan.

Wij staan er inmiddels om bekend dat wij onze afspraken altijd nakomen. Hierdoor vind je over ons geen schokkende reviews en wij streven ernaar om binnen 48 uur met een goed bod te komen. Zelfs in de avonduren. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. Bovendien heb je bij ons nooit gedoe voor- of achteraf de verkoop. Op die manier kan jij met een gerust hart op een eenvoudige manier afscheid nemen van jouw oude caravan.
Offerte aanvragen

Bezoek onze locatie in Zuidbroek

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons langs te komen met jouw caravan voor een persoonlijk bod. Al vanaf ons bestaan hebben wij een fysieke locatie die gemakkelijk te bereiken is. Zo zaten wij vroeger in Scheemda, maar zijn wij door onze snelle groei tegenwoordig te vinden in Zuidbroek. Ons pand is vanaf de snelweg zichtbaar wat ervoor zorgt dat je in slechts enkele minuten bij ons op de stoep staat. Wel zo gemakkelijk als je met je caravan langs wilt komen!

Kom langs op onze fysieke locatie en maak kennis met onze Groningse nuchtere, eenvoudige en no-nonsense aanpak. Want het verkopen van een caravan hoeft vandaag de dag toch niet moeilijk te zijn?

Niels bij een auto met caravan

Ontmoet ons team

Martin Engels
Technische afdeling / sales
support@noordcaravans.nl
085-4012469

Melissa Weijer
Secretariaat / administratie
administratie@noordcaravans.nl
085-4012469

Linda Kuiper
Interieurverzorging
info@noordcaravans.nl
085-4012469

Ben Dekker
Technische afdeling
info@noordcaravans.nl
085-4012469

Jordy Smilde
Functie: Allround Medewerker
info@noordcaravans.nl
085-4012469

David Klaassens
Transport
info@noordcaravans.nl
085-4012469

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram