In slechts 3 stappen je caravan verkocht

Meld je caravan aan

Hoe groot, klein of oud je caravan ook is, wij nemen hem graag van je over. Alle typen en merken zijn bij ons welkom, ook als ze zijn beschadigd. Meld je caravan daarom snel en eenvoudig aan via ons korte aanmeldformulier.

Ontvang een vrijblijvend bod

Je ontvangt van ons een gegarandeerd en een vrijblijvend bod. Je kiest dus zelf of je ermee akkoord gaat.

Caravan verkopen

Wanneer je akkoord gaat met ons bod, regelen wij de rest. Zo zorgen we voor een RDW vrijwaringsbewijs, halen we jouw caravan op en ontvang je bij het ophalen direct je geld.

Snel, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Zeer snelle reactie gekregen op mijn email voor de evt. verkoop van mijn caravan. Binnen de 48 uur werd ik al opgebeld door de eigenaar Niels van Caravan Noord. Na wat onderhandelen zijn we zeer snel tot een akkoord gekomen. Niels heeft de gemaakte afspraken goed nagekomen en de betaling en vrijwaringsbewijs netjes op tijd en snel overgemaakt ! Dit bedrijf is zeker een aanrader om je caravan / camper snel en betrouwbaar te verkopen !
- Axel - 17/08/2022

Snel en betrouwbaar

Wij verkochten een caravan. Snel een 1e bod gekregen. Na enige onderhandeling zijn we er ook snel uitgekomen. In de zelfde week werd de caravan opgehaald. Geld werd vooraf netjes overgemaakt en na ophalen vd caravan kreeg ik vlot de rdw overschrijving toegestuurd. Ik kan de afhandeling niet beter kunnen wensen. Ik beveel het bedrijf aan.
- Rotterdam - 04/08/2022

Snelle verkoop, betrouwbaar!

Fijne ervaring. Koop was snel gesloten. Keurig aanbetaling gehad daar wij eerst nog met de caravan weg gingen voordat hij de caravan overnam. Daarna rest bedrag gestort voordat de caravan gehaald werdt. Zeker een aanrader snelle afhandeling, betrouwbaar, vriendelijk!
- Huizen - 18/07/2022
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram