Veelgestelde vragen Wijkopencaravans.nl

Overweeg jij om jouw geliefde caravan te verkopen aan ons, maar zit jij nog met wat brandende vragen met betrekking tot de verkoop? Dat begrijpen wij volkomen aangezien de verkoop van een caravan niet iets is dat je iedere dag doet. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben wij hieronder al onze veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Staat jouw vraag er niet bij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@wijkopencaravans.nl of 085 401 24 69.

Ophalen

 • Kunnen jullie de caravan halen in heel Nederland / België?
  Wij hebben een transsportteam die op elke locatie in Nederland / België de caravan kan ophalen. Denk aan stallingen, campings of gewoon thuis op de oprit.
 • Wanneer krijg ik een vrijwaringsbewijs?
  Wij zijn al jaren een RDW-erkend bedrijf. Voordat wij de caravan mee nemen is de caravan overgeschreven, en ontvang je van ons een RDW vrijwaringsbewijs. Wij kunnen dit ter plaatse verzorgen.
 • Kan ik bij Wijkopencaravans.nl langskomen?
  Jazeker, wij zitten gevestigd op een A-locatie aan de snelweg A7 te Zuidbroek, wij zijn dagelijks aanwezig van 10:00 tot 17:00 uur op maandag t/m zaterdag. De koffie staat klaar!

Uitbetalingen

 • Wanneer ontvang ik mijn geld?
  Voordat wij jouw caravan meenemen hebben wij het geld al overgemaakt, wij snappen dat je 100% zeker wil zijn dat het financiële plaatje geregeld is en laten nooit iemand in onzekerheid.
 • Gaan er nog bijkomende kosten af van het afgesproken bod?
  Wij zijn een bedrijf die graag wil voldoen aan de verwachting die je van ons hebt. Als wij je een bod doen op een caravan dan gaan wij op de afgesproken locatie niet flauw doen over kleine krasjes of een gebruikers deukje om iets van de prijs af te krijgen. Bij ons is een afspraak een afspraak, en als wij een bedrag noemen dan kun je erop vertrouwen dat hij verkocht wordt voor deze prijs.

  Tenzij natuurlijk de situatie, de caravan er heel ander uitziet dan voorafgaand is geschetst, ook dan gaan we met nuchter verstand in overleg, en zal je er altijd met ons uitkomen.

Klantenservice

 • Kan ik jullie telefonisch bereiken?
  Jazeker, je kunt ons dagelijks bereiken van 10:00 tot 17:00, met uitzondering van zondag, op 085 401 24 69.
 • Hoe snel ontvang ik een bod?
  Wij streven erna om binnen 48 uur een vrijblijvend bod te doen, mocht je geen 48 uur willen wachten, bel ons op 06-34272744 en wij doen je gelijk een bod per telefoon.
 • Kan ik mijn caravan gratis verkopen bij jullie?
  Ja, bij ons komen er geen extra kosten voor- en na de koop om de hoek kijken. Je kunt er dus vanuit gaan dat ons bod het bedrag is dat jij krijgt voor jouw caravan.

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram