Caravan verkopen in Drenthe

Overweeg jij al een langere periode om eens op een andere manier op vakantie te gaan? En staat jouw caravan hierdoor al lange(re) tijd in de stalling? Kies er dan voor om jouw geliefde caravan te verkopen aan Wijkopencaravans. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf met meer dan tien jaar ervaring in Noord-Nederland. Hierdoor beschikken wij niet alleen over alle benodigde kennis en ervaring om een realistisch bod uit te brengen, maar zijn wij ook gemakkelijk te bereiken vanuit de provincie Drenthe. Benieuwd wat jouw caravan waard is? Vraag gauw een vrijblijvende offerte aan.

Caravan aanmelden

Risico's van een particuliere verkoop 

Wanneer je overweegt om jouw oude caravan in Drenthe en omgeving te verkopen, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan de particuliere verkoop via het platform Marktplaats. Dit is niet zo vreemd aangezien dit platform iedere dag opnieuw zo'n twee miljoen bezoekers heeft. Hiermee is Marktplaats al jaren de beste keuze voor het verkopen van allerlei tweedehandsspullen. Toch zit er een addertje onder het gras bij dit platform. Het verkopen van een caravan klinkt als een gemakkelijke opgave bij dit platform, maar niets is minder waar.

Wij spreken regelmatig klanten die in het verleden te maken hebben gehad met malafide opkopers en criminelen. Hierbij gaat het veelal om het krijgen van vals geld, waardoor je uiteindelijk met lege handen achterblijft of intimidaties. Om te voorkomen dat jouw geliefde caravan in de handen van criminelen valt, is het geen gek idee om met Wijkopencaravans in zee te gaan. Wij maken geen loze beloftes en zorgen voor een transparante verkoop.

Voordelen van een professionele caravan opkoper in Drenthe

Het verkopen van een caravan is voor veel mensen in Drenthe een spannend proces. De voornaamste reden hiervan is dat je nooit met zekerheid weet hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw caravan. Hierdoor kan de verkoop soms maanden duren. Zit je hier niet op te wachten? Dan is het verkopen van jouw caravan aan Wijkopencaravans een uitstekend idee. Hieronder zetten wij graag al onze voordelen voor je op een rijtje:

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform;
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend wat betekent dat je bij ons een eerlijke en realistische prijs voor jouw caravan ontvangt en je gegarandeerd zonder gedoe jouw caravan verkoopt;
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we je caravan zo snel mogelijk ophalen;
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen je het papierwerk zo veel mogelijk uit handen;
 • Een bedrijf waar iedere caravan welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem.

Ben je hierdoor gemotiveerd om zo snel mogelijk jouw oude caravan te verkopen? Schroom dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor jouw caravan via ons aanmeldformulier.

Invullen aanmeldformulier

Caravan laten ophalen na akkoord verkoop

Bij Wijkopencaravans weten wij als geen ander dat de verkoop van een caravan niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom krijg je bij ons geen loze beloftes, maar afspraken en een goed bod waar jij mee uit de voeten kan. Dit doen wij op een professionele manier om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder leggen wij graag ons verkoopproces stap voor stap aan je uit: 

 • Je meldt jouw caravan snel en eenvoudig bij ons aan. Hierbij vragen wij je om een aantal vragen te beantwoorden en duidelijke foto's toe te voegen. 
 • Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod te komen. Deze is volledig afgestemd op de conditie van jouw caravan. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744.
 • Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs. 

Caravan persoonlijk verkopen bij Wijkopencaravans 

Vind jij persoonlijk contact enorm belangrijk bij de verkoop van jouw caravan in de omgeving van Drenthe? Ook dan ben je van harte welkom bij Wijkopencaravans. Al vanaf ons bestaan hebben wij een fysieke locatie die gemakkelijk te bereiken is vanuit de drie noordelijke provincies. Vroeger hadden wij een pand in Scheema, maar door onze sterke groei zitten wij vandaag de dag in het mooie Zuidbroek. Ons pand ligt naast de snelweg A7 wat betekent dat je zelfs vanuit Drenthe in enkele minuten bij ons op de stoep staat. Op die manier maken wij het voor iedereen mogelijk om een caravan persoonlijk te verkopen! 

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram