Caravan verkopen als particulier

Wil je als particulier je caravan verkopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten, zoals het overzetten van het kentekenbewijs en het verkrijgen van een vrijwaringsbewijs. Bij Wijkopencaravans.nl verkoop je als particulier zorgeloos en snel je caravan. Bij ons krijg je altijd binnen enkele dagen een eerlijk bod. Wij zijn RDW-erkend, wat betekent dat je gegarandeerd je caravan zonder gedoe aan ons verkoopt. Meld je caravan gauw aan!

Caravan aanmelden

Hoe moet ik particulier mijn caravan verkopen?

Ga je als particulier je caravan verkopen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

 • Zorg ervoor dat je het kentekenbewijs van je caravan overdraagt aan de koper. Het kentekenbewijs moet op creditcardformaat zijn en voorzien zijn van een negencijferige tenaamstellingscode.
 • Vervolgens is het zaak dat het kenteken van de caravan op naam van de koper wordt gezet.
 • Ten slotte moet je ervoor zorgen dat je een vrijwaringsbewijs krijgt. Deze krijg je van de koper op het moment dat de caravan is overgeschreven. Het bewijst dat de caravan niet meer van jou is, en dat je dus ook niet meer verantwoordelijk bent voor zaken als de APK, verzekeringen, boetes en de wegenbelasting.

Verkoop je als particulier je caravan aan ons, dan regelen wij al deze zaken voor je. Wij zijn RDW-erkend en zorgen ervoor dat de caravan wordt overgeschreven én dat je caravan wordt gevrijwaard.

Zo gaat het verkopen van je caravan bij ons in zijn werk

Bij Wijkopencaravans.nl kopen we al jaren caravans in van particulieren. Het verkoopproces ziet er bij ons als volgt uit:

 1. Je meldt je caravan snel en eenvoudig bij ons aan. We vragen je om een aantal vragen te beantwoorden en foto's toe te voegen.
 2. Binnen 48 uur ontvang je van ons een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod. Deze is volledig afgestemd op jouw caravan.
 3. Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs.

Waarom als particulier kiezen voor Wijkopencaravans.nl?

Steeds meer particulieren kiezen voor onze service als ze hun caravan willen verkopen. Bij ons profiteer je namelijk van:

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van je caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform;
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van je caravan. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe;
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Binnen twee dagen ontvang je al een vrijblijvend en eerlijk bod. Is deze akkoord, dan komen we je caravan zo snel mogelijk ophalen;
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen je al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen;
 • Een bedrijf waar iedere caravan welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem.

Heb jij besloten om bij ons je caravan te verkopen? Iedere particulier is bij ons welkom. Vul gauw het aanmeldformulier in. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram