Caravan verkopen in Friesland

Denk je aan caravans, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan de vele mensen in ons land die ieder jaar opnieuw met veel plezier op vakantie gaan. Dit is niet zo verrassend aangezien wij Nederlanders verzot zijn op onze caravans. Voor veel mensen is op vakantie gaan met de caravan om echt even tot rust te komen. Woon jij in Friesland, maar is kamperen niet meer jouw ding? Kies er dan eens voor om jouw oude caravan te verkopen aan Wijkopencaravans. Wij zijn al meer dan tien jaar een RDW-erkend bedrijf en beschikken daardoor over alle benodigde kennis en ervaring om een realistisch bod uit te brengen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en wie weet zeg jij binnenkort vaarwel tegen jouw caravan.

Caravan aanmelden

Risico's van een particuliere verkoop 

Wanneer jouw oude caravan in Friesland al een langere periode in de stalling staat, dan is de verkoop van jouw caravan wellicht een optie. Vandaag de dag is de particuliere verkoop van een caravan eenvoudig maar dit is niet vrijblijvend en ook niet zonder risico’s.  

Het is inmiddels algemeen bekend dat oplichters en andere criminelen constant op de loer liggen bij verkoopkanalen zoals Marktplaats waar jij als particulier jouw caravan aanbiedt. Hierdoor kan het gebeuren dat je tijdens de verkoop in de val wordt gelokt. Dit betekent dat je uiteindelijk zonder geld alsook caravan achterblijft. Iets waar je als verkoper van een caravan niet op zit te wachten. Daarom is het bij de verkoop van een oude caravan verstandig om met Wijkopencaravans in zee te gaan.  

Voordelen van een professionele caravan opkoper in Friesland

Wij begrijpen als geen ander dat het verkopen van jouw caravan in Friesland een spannend proces is. Daarom geniet je bij ons van een volledig transparante werkwijze. Hierdoor hebben wij ook vele positieve recensies mogen ontvangen van vele klanten die je zijn voorgegaan. Wanneer je voor Wijkopencaravans kiest dan ben je altijd verzekerd van de onderstaande voordelen: 

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform;
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend wat betekent dat je bij ons een eerlijke en realistische prijs voor jouw caravan ontvangt en je gegarandeerd zonder gedoe jouw caravan verkoopt; 
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we jouw caravan zo snel mogelijk ophalen; 
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen; 
 • Een bedrijf waar iedere caravan welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem. 

Wil je graag meer weten wat wij voor jou kunnen doen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor jouw caravan via ons aanmeldformulier. Op die manier weet je direct wat jouw geliefde caravan waard is. Wel zo handig als je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie wilt gaan! 

Invullen aanmeldformulier

Caravan laten ophalen na akkoord verkoop

Al meer dan tien jaar zijn wij hét adres in Noord-Nederland waar consumenten hun caravan kunnen verkopen. Dit is niet verrassend aangezien wij een eenvoudig verkoopproces hebben waarbij je uiteindelijk een vrijblijvend bod krijgt. Hieronder leggen wij graag ons verkoopproces stap voor stap aan je uit:

 • Je meldt jouw caravan snel en eenvoudig bij ons aan. Hierbij vragen wij je om een aantal vragen te beantwoorden en duidelijke foto's toe te voegen.
 • Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod te komen. Deze is volledig afgestemd op de conditie van jouw caravan. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744.
 • Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs.

Caravan persoonlijk verkopen bij Wijkopencaravans 

Wil je jouw oude caravan verkopen in Friesland, maar heb je toch liever persoonlijk contact? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen voor een vrijblijvend bod. Al vanaf ons bestaan hebben wij een fysieke locatie die gemakkelijk te bereiken is vanuit de drie noordelijke provincies. Vroeger kon je ons vinden in Scheemda, maar door onze snelle groei zijn wij tegenwoordig te vinden in Zuidbroek. Ons pand is vanaf de snelweg A7 zichtbaar wat ervoor zorgt dat je vanuit Friesland in slechts enkele minuten bij ons op de stoep staat. Wel zo gemakkelijk als je met je caravan langs wilt komen voor een persoonlijke verkoop!

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram