Dethleffs caravan verkopen

Heeft het kamperen bij jou de afgelopen jaren op een laag pitje gestaan doordat jouw Dethleffs caravan niet meer aan jouw wensen voldoet? Maar wil jij binnenkort toch weer jouw liefde voor het kamperen gaan hervatten met een moderne caravan? Dan is dit het juiste moment om ervoor te kiezen om jouw geliefde Dethleffs caravan te verkopen aan Wijkopencaravans. Wij zijn al jaren een RDW-erkende caravanopkoper wat betekent dat je bij ons altijd bent verzekerd van een verkoop zonder gedoe. Neem snel de tijd om een vrijblijvende offerte aan te vragen en wie weet nemen wij binnenkort jouw oude Dethleffs caravan over voor een eerlijke prijs! 

Caravan aanmelden

Modernste technieken voor extra veiligheid

Ieder jaar gebeuren er opnieuw talloze ongelukken met een caravan. Vrijwel al deze ongelukken ontstaan doordat de desbetreffende caravan gebreken had die niet op tijd zijn verholpen. Om eventuele ongelukken te voorkomen heeft Dethleffs veiligheid centraal staan. Wanneer je voor deze caravans kiest, dan ben je in ieder geval verzekerd van het trailer-control-systeem. Bij een onverwachte slingerbeweging van de caravan grijpt dit systeem in een fractie van een seconde in, remt de caravan af en zorgt daardoor weer voor een stabiele wegligging. Daarnaast is een Dethleffs caravan standaard voorzien van een rookmelder, asschokdempers en stabilisator koppeling. Op die manier is het rijden van lange afstanden een stuk veiliger. 

oude caravan verkopen

Met een Dethleffs caravan krijg je een goede nachtrust

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende caravan merken die ieders hun eigen voordelen met zich meebrengen. Om onderscheidend te blijven zijn de Dethleffs caravans net even iets anders. Vanzelfsprekend is ieder exemplaar voorzien van een uitgebreide keuken, comfortabele zitgedeelte en handig hang- en slotwerk. Toch besteden de ontwerpers van dit merk hun meeste tijd aan het garanderen van een goede nachtrust. Alle caravans zijn daardoor voorzien van een exclusieve 7 zone EvoPoreHRC matras met watergel toplaag. Dit zorgt ervoor dat het matras uit verschillende zones is opgebouwd zodat jouw lichaam optimaal wordt ondersteund. Rugklachten tijdens het kamperen zijn hierdoor verleden tijd. 

Redenen om in zee te gaan met Wijkopencaravans

Als kamperen met een caravan jouw favoriete bezigheid is, dan zijn de Dethleffs caravans jou vast niet   onbekend. Deze caravans staan al jaren om hun hoge mate van comfort. Het zal je daardoor dan ook niet verrassen dat de Dethleffs caravans de favoriet zijn van gepensioneerden. Ondanks alle comfort die deze caravans met zich meebrengen, kan het gebeuren dat jouw Dethleffs caravan niet meer aansluit bij jouw wensen. Loop jij al langere tijd tegen dit probleem aan? Dan is het tijd om jouw oude caravan te verkopen aan Wijkopencaravans. Op die manier heb je een leuk zakcentje en geniet je direct van de volgende voordelen: 

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw Dethleffs caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform;  
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe;  
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur al met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we je Dethleffs caravan zo snel mogelijk ophalen;  
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen;  
 • Een bedrijf waar iedere Dethleffs caravan welkom is, ongeacht type en bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem.  

Heb jij besloten om bij ons jouw Dethleffs caravan te verkopen? Vul dan snel het aanmeldformulier in en wij streven er volgens naar om binnen 48 uur met een vrijblijvend bod te komen. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. Hiermee zorgen wij voor een snelle afhandeling, zodat jij binnenkort op zoek kunt gaan naar een nieuwere caravan.   

Neem snel de tijd om jouw Dethleffs caravan aan te melden

Wanneer je denkt aan het verkopen van jouw Dethleffs caravan, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan de particuliere verkoop via Marktplaats. Dit is niet zo verrassend aangezien dit vandaag de dag nog steeds het platform is om tweedehandsspullen te verkopen. Toch brengt zo'n verkoop enorm veel risico met zich mee doordat oplichters en malafide kopers op de loer liggen. Om te voorkomen dat jij hiervan slachtoffer wordt, is het verstandig om jouw Dethleffs caravan te verkopen aan Wijkopencaravans. Wij garanderen een verkoop zonder gedoe. Volg snel onderstaande stappen voor de verkoop van jouw Dethleffs caravan: 

 1. Je meldt jouw Dethleffs caravan snel en eenvoudig bij ons aan. We vragen jou om een aantal vragen te beantwoorden en foto's toe te voegen.  
 2. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod te komen. Deze is volledig afgestemd op jouw caravan.  
 3. Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de Dethleffs caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs. 

Verkoop jouw Dethleffs caravan aan Wijkopencaravans 

Bij Wijkopencaravans begrijpen wij als geen ander dat je het liefst jouw Dethleffs caravan persoonlijk wilt verkopen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een showroom in het Groningse Zuidbroek. Hier kan iedereen eenvoudig langskomen om ter plekke een goed bod te ontvangen. Dit bod is volledig gebaseerd op het merk, type en de staat van jouw Dethleffs caravan. Doordat wij ons bevinden langs de snelweg A7 zijn wij in een oogopslag te zien. Op die manier zijn wij vanuit heel Nederland goed vindbaar. Kom snel langs voor een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kop koffie, en ontdek wat jouw oude caravan waard is! 

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram