Fendt caravan verkopen

Ga jij al jaren op pad met jouw geliefde Fendt caravan? Maar ben je inmiddels toe aan een nieuw model die van alle luxe is voorzien? Dan is het de hoogste tijd om afscheid te nemen van jouw geliefde caravan. Door jouw Fendt caravan te verkopen aan Wijkopencaravans zorg je ervoor dat jouw caravan een tweede leven krijgt. Op die manier maakt een andere kampeerliefhebbers binnenkort gebruik van jouw oude geliefde Fendt caravan. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en wie weet komen wij binnenkort jouw oude caravan ophalen! 

Caravan aanmelden

Maak kennis met de marktleider op het gebied van caravans

Al jaren kiezen veel kampeerliefhebbers ervoor om met een Fendt caravan op pad te gaan. Ondanks dat deze caravan niet tot de lichtgewicht caravans behoort, is het al decennialang de meest verkochte caravan in Nederland. Dit is niet geheel zonder reden. Met een Fendt caravan ben je namelijk verzekerd van de hoogste kwaliteit. Elk Fendt model dat van de band komt rollen wordt met de uiterste precisie ontworpen en dat zie je. De caravans zien er schitterend uit, is slim ingedeeld en heeft talloze standaard accessoires. Bovendien is bij Fendt, duurzaamheid één van de speerpunten. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van een nieuw model. Door constant de beste kwaliteit te leveren weet je zeker dat jouw caravan jarenlang meegaat.  

oude caravan verkopen

Geniet van de meest comfortabele caravan

Het verkopen van een caravan is voor vrijwel iedereen een spannend proces. Je weet immers van tevoren niet hoeveel mensen daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Hierdoor kan het soms maanden duren voordat jouw caravan verkocht is. Met het verkopen van een Fendt caravan hoef jij je hier gelukkig geen zorgen over te maken. Deze caravans staan bekend om hun fantastische kwaliteit te zien aan: goed hang- en sluitwerk van de kasten, deuren en luiken. Bovendien hebben de caravans een praktische keuken met grote koelkast, werkbladen en aflegvakken. Hierbij is extra aandacht besteed aan de functionaliteit van het ergonomisch zitcomfort en de vele stopcontacten. Hierdoor wordt kamperen nog leuker dan het al is.  

Waarom jouw Fendt caravan verkopen aan Wijkopencaravans?

Fendt caravans zijn al jaren de favoriet van de Nederlander en dat komt voornamelijk door de lange levensduur. Toch kan het in de loop der jaren gebeuren dat jouw huidige caravan niet meer aan de wensen voldoet. Wellicht wil je liever groter, knusser of luxer gaan kamperen. In dat geval kun je het beste in zee gaan met Wijkopencaravans. Bij ons profiteer je namelijk van: 

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw Fendt caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform; 
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe; 
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur al een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we je Fendt caravan zo snel mogelijk ophalen; 
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen; 
 • Een bedrijf waar iedere Fendt caravan welkom is, ongeacht type en bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem. 

Heb jij besloten om bij ons jouw Fendt caravan te verkopen? Vul dan snel het aanmeldformulier in en wij streven er vervolgens naar om binnen 48 uur met een vrijblijvend bod te komen. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. Hiermee zorgen wij voor een snelle afhandeling, zodat jij binnenkort op zoek kunt gaan naar een nieuwere Fendt caravan.  

Aanmelden van jouw Fendt caravan is zo gedaan

Bij Wijkopencaravans hebben wij al meer dan tien jaren ervaring in het opkopen van caravans in Nederland. Inmiddels zijn wij zelfs uitgegroeid tot dé betrouwbaarste caravanopkoper dankzij ons eenvoudig verkoopproces. Wanneer jij jouw Fendt caravan aan ons wilt verkopen, volg dan gemakkelijk onderstaande stappen: 

 1. Je meldt jouw Fendt caravan snel en eenvoudig bij ons aan. We vragen jou om een aantal vragen te beantwoorden en foto's toe te voegen. 
 2. Binnen 48 uur ontvang je van ons een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod. Deze is volledig afgestemd op jouw caravan. 
 3. Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de Fendt caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs.  

Aanmelden van jouw Fendt caravan is zo gedaan

Wanneer je het liefst jouw Fendt caravan persoonlijk wilt verkopen, dan ben je van harte welkom bij onze showroom in Zuidbroek. Hier ontvang je ter plekke een goed bod waarmee je uit de voeten kan. Wij bevinden ons tegenwoordig langs de snelweg A7 waar ons pand goed zichtbaar is. Hierdoor zijn wij vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Wel zo gemakkelijk als je jouw oude Fendt caravan zo snel mogelijk een nieuw leven wilt geven. Wanneer mogen wij jou en je caravan verwelkomen? 

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram