Knaus caravan verkopen

Ben jij al enkele jaren in het bezit van een Knaus caravan, maar ga jij hiermee niet meer de wijde wereld in? Dan is het eengoed idee om jouw geliefde caravan een tweede leven te geven. Op die manier verdien je niet alleen een leuk zakcentje, maar maak je ook iemand anders blij met jouw oude caravan. Bij Wijkopencaravans nemen wij jouw oude Knaus caravan dan ook graag over voor een realistische prijs. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel het verkopen van jouw Knaus caravan oplevert! 

Caravan aanmelden

Maak kennis met een uiterst comfortabele caravan

Den je aan een comfortabele caravan, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan een Knaus caravan. Dit is niet zo gek aangezien dit Duitse merk al sinds 1960 caravans op de markt brengt. Hiermee heeft Knaus inmiddels al meer dan vijftig jaar aan vakantiedromen laten uitkomen. Vandaag de dag zijn alle Knaus caravans ook nog eens van alle moderne luxe voorzien. Hierdoor kun je zonder zorgen meerdere landen bezoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een praktische keuken met een elektrische kookplaat, een ergonomische zithoek en kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk. Daarnaast staat het merk Knaus bekend om zijn betrouwbaarheid zowel voor het hoge als het lage segment.   

oude caravan verkopen

Knaus caravans kunnen door weer en wind

Het zal je inmiddels niet meer verbazen dat Knauf caravans van uitstekende kwaliteit zijn. Het merk zoekt constant naar een balans tussen design en functionaliteit, waardoor alleen de beste materialen worden gebruikt. Zo is de afgelopen jaren de focus komen te liggen op het gebruik van lichter- en hightech materialen. Een goed voorbeeld hiervan is het toepassen van een nieuw polyurethaankunststof waarmee de caravan volledig bestand is tegen vocht. Met een moderne Knauf caravan maakt het dan ook niet meer uit wat het weer is, want je bent te allen tijde goed beschermt tegen koud en vocht! 

Redenen om jouw Knaus caravan te verkopen aan ons

Knauf caravans staan al jaren bekend om hun sterkte, stijfheid en duurzaamheid. Niet zo gek dus dat veel Nederlanders ervoor kiezen om met deze caravan op pad te gaan. Toch kan het iedere kampeerliefhebber overkomen dat je uiteindelijk een nieuwe caravan wilt, omdat jouw huidige exemplaar niet (meer) aansluit bij jouw wensen. Wanneer dit het geval is dan kan je het beste jouw Knaus caravan verkopen aan Wijkopencaravans. Bij ons geniet je namelijk van de volgende voordelen: 

  • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw Knaus caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform;  
  • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe;  
  • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om je binnen 48 uur een vrijblijvend en eerlijk bod te bieden. Is deze akkoord, dan komen we je Knaus caravan zo snel mogelijk ophalen;  
  • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen;  

Heb jij besloten om bij ons jouw Knaus caravan te verkopen? Vul dan snel het aanmeldformulier in en wij streven er vervolgens naar om binnen 48 uur met een vrijblijvend bod te komen. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. Hiermee zorgen wij voor een snelle afhandeling, zodat jij binnenkort op zoek kunt gaan naar een nieuwere caravan.   

Meld vandaag nog jouw Knaus caravan aan

Vandaag de dag kiezen veel mensen ervoor om hun caravan particulier te verkopen via een verkoopplatform. Dit brengt veel risico's met zich mee, omdat oplichters en malafide kopers hier constant op de loer liggen. Door jouw Knaus caravan te verkopen op Wijkopencaravans ben je verzekerd van een professionele verkoop zonder gedoe. Wij zijn al meer dan tien jaren een RDW-erkend bedrijf en zijn daardoor uitgegroeid tot dé betrouwbaarste caravanopkoper van Nederland. Bovendien hanteren wij een eenvoudig verkoopproces waarmee het verkopen van jouw Knaus caravan kinderspel is. Volg hiervoor snel onderstaande stappen: 

  1. Je meldt jouw Knaus caravan snel en eenvoudig bij ons aan. We vragen jou om een aantal vragen te beantwoorden en foto's toe te voegen.  
  2. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod te komen. Deze is volledig afgestemd op jouw caravan.  
  3. Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de Knaus caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs. 

Verkoop jouw Knaus caravan aan Wijkopencaravans 

Wanneer je het liefst jouw Knaus caravan persoonlijk wilt verkopen, dan ben je van harte welkom bij onze showroom in Zuidbroek. Hier ontvang je ter plekke een goed bod waarmee je uit de voeten kan. Wij bevinden ons tegenwoordig langs de snelweg A7 waar ons pand goed zichtbaar is. Hierdoor zijn wij vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Wel zo gemakkelijk als je jouw oude Knaus caravan zo snel mogelijk een nieuw leven wil geven. Wanneer mogen wij jou en je caravan verwelkomen? 

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram