LMC caravan verkopen

Heb jij de afgelopen jaren ontzettend veel plezier gehad van jouw LMC caravan, maar voldoet het niet helemaal meer aan jouw wensen? Wil je daardoor niets liever dan een moderner exemplaar? Kies er dan eens voor om afscheid te nemen van jouw oude caravan door in zee te gaan met Wijkopencaravans. Wij zijn een RDW-erkende caravanopkoper, waardoor je bij ons geniet van een verkoop zonder gedoe. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor jouw LMC caravan en wie weet komen wij binnenkort jouw caravan ophalen! 

Caravan aanmelden

Ga op een comfortabele manier kamperen

Kamperen is dé ideale manier om helemaal tot rust te komen in de natuur. Voor veel mensen is dit het moment om even helemaal terug naar de basis te gaan. Toch hoeft kamperen niet kramperen te zijn. Met een LMC caravan ben je er namelijk van verzekerd dat je op een comfortabele manier gaat kamperen. Dit is mogelijk doordat het merk veel aandacht besteed aan de kleinste details. Zo is iedere keuken voorzien van een praktische indeling en beschikt het over een compacte kookplaat met bijbehorende afzuigkap. Verder is de LMC caravan voorzien van een ergonomische zitgedeelte, waardoor je zelfs de regenachtige dagen comfortabel doorkomt.  

oude caravan verkopen

Een LMC caravan kan door weer en wind

Koop je een LMC caravan dan geniet je van verschillende voordelen die betrekking hebben op de opbouwtechniek. Zo beschikkende caravans van LMC standaard over een GFK front, achterwand en dak. Dit zorgt ervoor dat de caravan beter beschermd is tegen verschillende weersinvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade door storm en hagel. Bovendien is de opbouw van de LMC caravan vrij van hout, want dit is vervangen door stabiele PU spanten. Verder beschikt iedere caravan van dit merk over een AL-KO chassis die zorgt voor uitstekende rijeigenschappen en meer veiligheid met een remwaarde die boven het wettelijke niveau uitkomt. Hierdoor is een LMC caravan ontzettend veilig en prettig in gebruik. 

Waarom kiezen voor een verkoop bij Wijkopencaravans?

Als kamperen met een caravan jouw favoriete bezigheid is, dan zijn de LMC caravans jou vast niet   onbekend. Deze caravans staan bekend om hun kwaliteit in combinatie met een hoog niveau van comfort. Het zal je daardoor dan ook niet verrassen dat de LMC caravans één van de favorieten zijn van Nederlanders om mee op vakantie te gaan. Ondanks alle luxe die deze caravans met zich meebrengen, kan het in de loop der jaren gebeuren dat jouw LMC caravan niet meer aansluit bij jouw wensen. Indien dit het geval is dan is het de hoogste tijd om jouw oude caravan te verkopen aan Wijkopencaravans. Op die manier heb je een leuk zakcentje en geniet je direct van de volgende voordelen: 

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw LMC caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform;  
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe;  
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om je binnen 48 uur een vrijblijvend en eerlijk bod te geven. Is deze akkoord, dan komen we je LMC caravan zo snel mogelijk ophalen;  
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen;  
 • Een bedrijf waar iedere LMC caravan welkom is, ongeacht type en bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem.  

Heb jij besloten om bij ons jouw LMC caravan te verkopen? Vul dan snel het aanmeldformulier in en wij streven er vervolgens naar om je binnen 48 uur een vrijblijvend bod te geven. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. Hiermee zorgen wij voor een snelle afhandeling, zodat jij binnenkort op zoek kunt gaan naar een nieuwere caravan.   

Neem snel de tijd om jouw LMC caravan aan te melden

Wanneer je denkt aan het verkopen van jouw LMC caravan, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan de particuliere verkoop via Marktplaats. Dit is niet zo verrassend aangezien dit vandaag de dag nog steeds het platform is om tweedehandsspullen te verkopen. Toch brengt zo'n verkoop enorm veel risico met zich mee doordat oplichters en malafide kopers op de loer liggen. Om te voorkomen dat jij hiervan slachtoffer wordt, is het verstandig om jouw LMC caravan te verkopen aan Wijkopencaravans. Wij hebben al meer dan tien jaren ervaring aan het opkopen van caravans en zijn zelfs RDW-erkend. Wil jij een verkoop zonder gedoe? Meld dan snel jouw LMC caravan aan door onderstaande stappen te volgen: 

 1. Je meldt jouw LMC caravan snel en eenvoudig bij ons aan. We vragen jou om een aantal vragen te beantwoorden en foto's toe te voegen.  
 2. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod te komen. Deze is volledig afgestemd op jouw caravan.  
 3. Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de LMC caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs. 

Verkoop jouw LMC caravan aan Wijkopencaravans 

Bij Wijkopencaravans begrijpen wij als geen ander dat je het liefst jouw LMC caravan persoonlijk wilt verkopen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een showroom in het Groningse Zuidbroek. Hier kan iedereen eenvoudig langskomen om ter plekke een goed bod te ontvangen. Dit bod is volledig gebaseerd op het merk, type en de staat van jouw LMC caravan. Doordat wij ons bevinden langs de snelweg A7 zijn wij in een oogopslag te zien. Op die manier zijn wij vanuit heel Nederland goed vindbaar. Kom snel langs voor een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kop koffie, en ontdek wat jouw oude caravan waard is. 

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram