Caravan verkopen in Groningen

Woon jij in de provincie Groningen en ga je al een aantal jaren niet meer met de caravan op pad naar het warme Zuid-Europa? Dan is het een uitstekend idee om jouw caravan een nieuw leven te geven. Dit doe je gemakkelijk door jouw caravan in Groningen te verkopen aan Wijkopencaravans. Wij zijn meer dan tien jaar geleden begonnen met het opkopen van caravans en beschikken daardoor over een ruime ervaring en kennis. Bovendien zijn wij een RDW-erkend bedrijf dat je als verkoper meer zekerheid geeft. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en wie weet geven wij jouw caravan binnenkort wel een tweede leven!

Caravan aanmelden

Gemakkelijker dan de particuliere verkoop van een caravan

Veruit de meeste mensen kiezen ervoor om hun oude caravan particulier te verkopen via de bekende verkoopplatforms. Dit lijkt wellicht op het eerste gezicht een uitstekende idee, maar al snel zal je merken dat het particulier verkopen een enorm tijdrovende klus is. Je moet onder andere berichten van potentiële kopers beantwoorden, onderhandelen en uiteindelijk een afspraak maken voor het ophalen van de caravan. Daarnaast ligt het gevaar van oplichting door criminelen op deze verkoopplatforms constant op de loer. Om jezelf een hoop tijd en risico's te besparen is het verstandig om bij de verkoop van jouw caravan in Groningen te kiezen voor Wijkopencaravans.

Ontdek de voordelen van Wijkopencaravans

Wij begrijpen als geen ander dat de verkoop van jouw caravan een spannend periode is. Zeker wanneer je kiest voor de particuliere verkoop. Je moet hierbij niet alleen onderhandelen over een verkoopprijs, maar ook het vrijwaringsbewijs regelen. Bij Wijkopencaravans hoef je hier niet om te denken aangezien wij je zoveel mogelijk ontzorgen. De verkoop van een caravan in Groningen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Daarom ben je bij ons in ieder geval verzekerd van de volgende voordelen:

  • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform;
  • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend wat betekent dat je bij ons een eerlijke en realistische prijs voor jouw caravan ontvangt en je gegarandeerd zonder gedoe jouw caravan verkoopt; 
  • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we jouw caravan zo snel mogelijk ophalen; 
  • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen; 
  • Een bedrijf waar iedere caravan welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem. 

Wil je graag meer weten wat wij voor jou kunnen doen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan voor jouw caravan via ons aanmeldformulier. Op die manier weet je direct wat jouw geliefde caravan waard is. Wel zo handig als je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie wilt gaan! 

Invullen aanmeldformulier

Hoe werkt het verkopen aan ons?

Het verkopen van jouw oude caravan is in een mum van tijd bij ons gepiept. Het enige dat je hoeft te doen is de vrijblijvende offerte in te vullen met daarin alle caravangegevens. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een persoonlijk bod doen. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een bod te komen, zelfs in de avonduren. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. Het is hierbij belangrijk om te weten dat het bod dat wij uitbrengen gebaseerd is op het bouwjaar, merk en de uiteindelijke staat van jouw caravan.

Ga je akkoord met ons bod? Dan sturen wij je hiervan een bevestiging waarin alle gegevens nogmaals benoemd worden. Hierna regelen wij de rest, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om de verkoop. Zo halen wij je caravan op, krijg je het vrijwaringsbewijs en ontvang je bij het ophalen direct je geld. Hiermee is het verkopen van jouw geliefde caravan in Groningen kinderspel!

Caravan verkopen in Groningen bij Wijkopencaravans

Wanneer je het liefst in de provincie Groningen jouw caravan wilt verkopen, dan ben je van harte welkom bij Wijkopencaravans in Zuidbroek. Hier ontvang je ter plekke een goed bod waarmee je uit de voeten kan. Wij bevinden ons tegenwoordig langs de snelweg A7 waar ons pand goed zichtbaar is. Hierdoor zijn wij gemakkelijk te bereiken vanuit omliggende dorpen en steden als Haren, Delfzijl, Winschoten, Veendam en Leek. Dankzij onze ligging aan de snelweg sta je binnen enkele minuten bij ons op de stoep. Wel zo gemakkelijk als je jouw oude caravan zo snel mogelijk een nieuw leven wilt geven. Wanneer mogen wij jou en je caravan verwelkomen?

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram