Caravan verkopen in Noord-Holland

Wil jij dit jaar eens op een andere manier op vakantie dan met de caravan? Dan is de kans ontzettend groot dat jouw caravan al een lange(re) tijd de stalling niet heeft verlaten. Wanneer dit het geval is, dan is het verstandig om afscheid te nemen van jouw geliefde caravan. Dit doe je door jouw caravan te verkopen aan Wijkopencaravans. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf met meer dan tien jaar ervaring in onder andere Noord-Holland. Dit betekent dat wij niet alleen over de benodigde kennis en ervaring beschikken, maar ook altijd een realistisch bod uitbrengen. Benieuwd wat jouw caravan waard is? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en wie weet vlieg jij binnenkort naar de zon!

Caravan aanmelden

Ken de gevaren van een particuliere verkoop

Denk je aan de verkoop van tweedehands spullen, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan de particuliere verkoop via Marktplaats. Dit is niet geheel verrassend aangezien dit verkoopplatform iedere dag zo'n twee miljoen bezoekers heeft. Hiermee is Marktplaats de ideale keuze om jouw caravan in Noord-Holland en omgeving te verkopen. Ondanks dat dit verkoopplatform onverminderd populair is, zit er een addertje onder het gras.

Steeds vaker spreken wij klanten die in het verleden slechte ervaringen hebben gehad met het particulier verkopen van een caravan. Hierbij gaat het veelal om contact met malafide opkopers en criminelen. Wanneer je hiermee in contact komt dan bestaat de kans dat jij te maken krijgt met vals geld. Hierdoor blijf je uiteindelijk met lege handen achter en heb je na afloop vaak te maken met intimidaties. Om dit allemaal te voorkomen kan je Wijkopencaravans in de arm nemen. Wij zijn een RDW-erken bedrijf en maken geen loze beloftes voor een transparante verkoop.

caravan te koop zetten

Voordelen van een caravan opkoper in Noord-Holland 

Bij Wijkopencaravans weten wij als geen ander dat veel mensen het verkopen van een caravan in de omgeving van Noord-Holland een spannend proces vinden. Dit komt vooral doordat je op voorhand nooit precies weet hoeveel mensen daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Hierdoor kan de verkoop soms maanden duren. Natuurlijk zit jij hier niet graag op te wachten. Door in zee te gaan met Wijkopencaravans geniet je van een snelle verkoop met de volgende voordelen: 

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform;
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend wat betekent dat je bij ons een eerlijke en realistische prijs voor jouw caravan ontvangt en je gegarandeerd zonder gedoe jouw caravan verkoopt; 
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we je caravan zo snel mogelijk ophalen; 
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen je het papierwerk zo veel mogelijk uit handen; 
 • Een bedrijf waar iedere caravan welkom is, ongeacht merk, type, bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem. 

Wil jij zo snel mogelijk iemand anders blij maken met jouw oude caravan? Vul dan snel ons aanmeldformulier in en krijg binnen 48 uur een vrijblijvende offerte.   

Onze werkwijze in 3 stappen

Wanneer je recent ons aanmeldformulier hebt ingevuld, dan is het nog even afwachten voordat jouw persoonlijk bod binnen is. Hiervoor controleren wij uitvoerig verschillende aspecten van jouw caravan. Hierbij kan je denken aan het merk, de staat en het bouwjaar. Toch begrijpen wij dat het gehele verkoopproces enigszins spannend is. Daarom leggen wij hieronder graag stap voor stap uit hoe onze werkwijze eruit ziet:

 • Je meldt jouw caravan snel en eenvoudig bij ons aan. Hierbij vragen wij je om een aantal vragen te beantwoorden en duidelijke foto's toe te voegen.
 • Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod te komen. Deze is volledig afgestemd op de conditie van jouw caravan. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744.
 • Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs.

Persoonlijk je caravan verkopen bij Wijkopencaravans

Vind jij persoonlijk contact enorm belangrijk bij de verkoop van jouw caravan in de omgeving van Noord-Holland? Ook dan ben je van harte welkom bij Wijkopencaravans. Al vanaf ons bestaan hebben wij een fysieke locatie die gemakkelijk te bereiken is vanuit verschillende noordelijke provincies. Vroeger hadden wij een pand in Scheemda, maar door onze sterke groei zitten wij vandaag de dag in het mooie Zuidbroek. Ons pand ligt naast de snelweg A7 wat betekent dat je zelfs vanuit Noord-Holland in enkele minuten bij ons op de stoep staat. Op die manier maken wij het voor iedereen mogelijk om een caravan persoonlijk te verkopen!

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram