Caravan verkopen in Overijssel

Woon je in Overijssel en ben je van plan om jouw caravan te verkopen? Je kunt proberen om dit particulier te doen, maar als je slim bent regel je het via een RDW-erkend bedrijf. Zo ben je verzekerd van een eerlijke, veilige en snelle verkoop. Bij Wijkopencaravans.nl ben je hiervoor aan het juiste adres. Wat voor caravan je ook hebt, wij nemen hem graag van jou over. Bovendien ontzorgen wij je volledig: wij regelen de overschrijving en het vrijwaringsbewijs en komen bij jou langs in Overijssel om de caravan op te halen. Meld je caravan gauw aan!

Caravan aanmelden

Waarom je caravan verkopen?

In het buitenland staan Nederlanders bekend om hun caravans. Caravanvakanties zijn erg geliefd bij onze bevolking en veel mensen hebben zo'n sleurhut thuis in Overijssel of in de stalling staan. Het kan natuurlijk zijn dat je na verloop van tijd het kamperen wel gezien hebt. Dan is het hoog tijd om je caravan te verkopen. Krijg je juist maar niet genoeg van kamperen? Dan wil je logischerwijs om de zoveel tijd je oude caravan vervangen voor een nieuwer model. Zo ga je nog heerlijker op kampeervakantie.

caravan te koop zetten

Verkoop je caravan aan een RDW-erkend bedrijf in de regio Overijssel

Anno 2022 is het gemakkelijker dan ooit om je caravan te verkopen. Je zet hem simpelweg op Marktplaats of een ander verkoopplatform en je hebt zo tientallen belangstellenden voor de deur staan. Je caravan particulier verkopen is echter niet zonder nadelen.

Er ligt namelijk altijd een risico op de loer dat je wordt opgelicht of bedrogen. Er zijn namelijk talloze verhalen van oplichters die actief zijn op Marktplaats. In het slechtste geval ben je niet alleen je caravan kwijt, maar ook je geld.

Regel je de verkoop echter via een RDW-erkend bedrijf als Wijkopencaravans.nl, dan ben je verzekerd van een eerlijke en veilige verkoop. Bovendien hoef je je niet druk te maken om al het bijkomende papierwerk, wat wel het geval is als je je caravan aan een particulier verkoopt.

6 redenen om je caravan te verkopen aan Wijkopencaravans.nl

Ben je woonachtig in de provincie Overijssel en wil je je caravan verkopen? Dan is er geen betere keuze dan om dit te doen bij Wijkopencaravans.nl. Bij ons profiteer je namelijk van deze voordelen:

 1. Je caravan aanmelden bij ons platform is gratis en vrijblijvend;
 2. Wat voor caravan je ook hebt, ieder model en type is bij ons welkom;
 3. Wij zijn RDW-erkend, waardoor je profiteert van een zorgeloze en veilige verkoop;
 4. De verkoop is altijd snel geregeld: binnen twee dagen kun je vaak al een bod verwachten;
 5. Minder papierwerk: wij zorgen namelijk voor de overschrijving en het vrijwaringsbewijs;
 6. Wij komen de caravan bij jou in Overijssel ophalen; scheelt jou weer tijd én geld!

Je caravan verkopen in 3 stappen

Benieuwd hoe het verkopen van je caravan aan ons precies in zijn werk gaat? Wij volgen altijd de onderstaande stappen:

 1. Nadat je je caravan gratis en vrijblijvend hebt aangemeld op onze website vragen wij je om foto's toe te voegen en wat vragen te beantwoorden.
 2. Vervolgens ontvang je binnen twee dagen vaak een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend bod.
 3. Ga je hiermee akkoord, dan komen wij langs bij jou in Overijssel om de caravan op te halen. We nemen het geld en het vrijwaringsbewijs meteen voor je mee.

Heb jij besloten om bij ons je caravan te verkopen? Vul gauw het aanmeldformulier in. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

Kom je liever met je caravan bij ons langs, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je vindt ons in Zuidbroek, vlak langs de A7. Onze eigenaar Niels schiet je graag te hulp!

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram