Caravan verkopen in Utrecht

Wil je jouw caravan graag kwijt en heb je besloten om hem te verkopen? Woon je in de provincie Utrecht, dan nemen wij van wijkopencaravans.nl jouw graag jouw caravan over. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf waardoor je er zeker van bent dat de verkoop eerlijk, veilig en snel geregeld is. Het maakt niet uit wat voor caravan je hebt; ieder model is bij ons welkom. Meld jouw caravan gauw aan en je ontvangt binnen snel een persoonlijk bod. Ga je akkoord, dan regelen wij de overschrijving en het vrijwaringsbewijs én we komen hem gratis bij je ophalen.

Caravan aanmelden

Caravan verkopen: waarom en wanneer?

Er zijn verschillende goede redenen waarom je jouw caravan zou willen verkopen. Zo kan het gebeuren dat kamperen niet meer helemaal jouw ding is en je liever op een andere manier vakantie viert. Of misschien is jouw caravan wat verouderd en wil je graag een nieuwe kopen.

Wat de reden ook is, het is verstandig om hem vóór de winterperiode te verkopen. De vraag is dan namelijk hoger dan gedurende de rest van het jaar, waardoor je meer geld voor je caravan kunt krijgen. Ook bespaar je zo een extra halfjaar aan stallingskosten.

caravan te koop zetten

Kies voor een RDK-erkend bedrijf uit de provincie Utrecht

Jouw caravan verkopen kan tegenwoordig op verschillende manieren. Zo is het vandaag de dag heel gewoon om hem particulier te verkopen, zonder dat er een partij tussen zit. Toch is het verstandiger om wel een professioneel bedrijf uit Utrecht te kiezen voor de verkoop, zeker als deze RDW-erkend is, net zoals wij. Zo weet je namelijk 100% zeker dat de verkoop goed wordt geregeld en dat het op een eerlijke en veilige manier verloopt. Daarnaast is het handig dat het belangrijkste papierwerk je uit handen wordt genomen.

Waarom je caravan verkopen aan Wijkopencaravans.nl?

Woon je in de provincie Utrecht en wil je jouw caravan kwijt, dan maak je de beste keuze door hem te verkopen aan Wijkopencaravans.nl. Waarom dat zo is? Simpel:

 • Ons platform is gratis te gebruiken en een aanmelding is geheel vrijblijvend;
 • Jouw caravan is altijd welkom, ongeacht het merk, type, bouwjaar of eventuele schade;
 • Doordat wij RDW-erkend zijn verloopt de verkoop gegarandeerd eerlijk en veilig;
 • Je ontvangt vaak binnen twee dagen al een vrijblijvend bod;
 • Wij verzorgen voor jou de overschrijving en het vrijwaringsbewijs;
 • Wij komen de caravan bij jou thuis in Utrecht ophalen.

Zo gaat het in zijn werk

Schakel je ons in voor de verkoop van jouw caravan, dan gaat het op de volgende manier in zijn werk:

 1. Het begint met het vrijblijvend aanmelden van jouw caravan op onze website. We vragen jou hierbij om wat foto's toe te voegen en een aantal vragen te beantwoorden.
 2. Binnen enkele dagen ontvang je vervolgens van ons een persoonlijk, vrijblijvend en eerlijk bod.
 3. Bij een akkoord komen we naar jou toe in Utrecht om de caravan mee te nemen. Je ontvangt van ons het geld en wij regelen het vrijwaringsbewijs.

Wil je graag jouw caravan aan ons verkopen? Vul gauw het aanmeldformulier in op onze website. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram