Caravan verkopen in Zeeland

Ben jij een echte kampeerliefhebber, maar merk je al een langere tijd dat jouw caravan niet meer aan jouw wensen voldoet? Wil je daardoor liever een nieuw model die van alle luxe is voorzien? Dan is het de hoogste tijd om jouw oude caravan te verkopen. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om jouw caravan particulier te verkopen in Zeeland, maar wij van Wijkopencaravans komen jouw caravan graag ophalen tegen een realistisch en eerlijk bod. Het maakt voor ons niet uit wat voor soort caravan je hebt en of er schade is, want iedere caravan is bij ons welkom. Meld gauw jouw geliefde caravan aan via onze website en geniet binnenkort van een extra zak centje! 

Caravan aanmelden

Caravan verkopen: waarom en wanneer?

Als je jouw caravan niet meer gebruikt, dan is het te adviseren om hem te verkopen. Het kan natuurlijk gebeuren dat een kampeervakantie niet meer jouw ding is en je daardoor liever op een andere manier op reis gaat. Door te kiezen voor de verkoop van jouw caravan bespaar je in ieder geval aanzienlijk op bijbehorende kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzekeringen, reparaties en stallingskosten. Daarom is het verstandig om jouw caravan vóór de winter te verkopen. Hiermee bespaar je immers op een extra seizoen aan stallingskosten. Bovendien is het najaar ook dé periode waarin caravans het minst te koop zijn, terwijl de vraag hoog is. Dit zorgt voor een hogere verkoopprijs.  

caravan te koop zetten

Verkoop jouw caravan aan een opkoper in Zeeland

Wist je dat je het verkopen van een caravan gemakkelijk zelf kunt regelen? Dit doe je door een advertentie te plaatsen op een verkoopplatform als Markplaats. Vandaag de dag doen veel mensen dit nog steeds vanuit de gedachte dar dit eenvoudiger en sneller gaat. Helaas gaat die vlieger inmiddels niet meer op. Verkoopplatforms zijn al jaren een broedplaats voor malafide opkopers en criminelen. 

Door te kiezen voor een verkoop via een RDW-erkend bedrijf zoals Wijkopencaravans, dan ben je net zo goed verzekerd van een snelle en gemakkelijk verkoop. Na de aanmelding van jouw caravan ontvang je binnen 48 uur een realistisch bod. Ga je akkoord met ons voorstel? Dan ontzorgen wij je volledig door het papierwerk uit handen te nemen. Met Wijkopencaravans weet je in ieder geval zeker dat de verkoop van jouw caravan op een veilige en eerlijke manier verloopt! 

7 redenen om jouw caravan aan ons te verkopen

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eens de onderstaande zeven voordelen van het verkopen van jouw caravan aan ons: 

 1. Jouw caravan aanmelden op ons platform kost niets; 
 2. Jouw caravan is altijd welkom, wat het merk, type of bouwjaar ook is; 
 3. Wij kopen ook caravans met schade; 
 4. Wij garanderen een snelle verkoop; streven ernaar om binnen 48 uur je een bod te geven; 
 5. Doordat wij RDW-erkend zijn verloopt de verkoop altijd eerlijk en veilig; 
 6. Wij regelen de overschrijving en het RDW-vrijwaringspapiertje; 
 7. Als de verkoop geregeld is komen wij de caravan bij jou in Zeeland ophalen. 

Ontdek onze snelle en eenvoudige werkwijze

Bij Wijkopencaravans weten wij als geen ander dat je het liefst zo snel mogelijk een kampeerliefhebber blij maakt met jouw oude caravan. Om dit te garanderen ben je bij ons altijd verzekerd van een snelle verkoop. Niet voor niets streven wij ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend bod te komen. Toch kan het spannend zijn om jouw geliefde caravan te verkopen. Daarom vertellen wij je graag meer over onze eenvoudige werkwijze: 

 • De eerste stap is de aanmelding van jouw caravan op onze website. Hierbij stellen we je een aantal vragen en is het belangrijk dat je duidelijke foto's toevoegt. 
 • Zodra we alles binnen hebben, streven we ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk en vrijblijvend bod te komen. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. 
 • Ga je akkoord, dan regelen wij de overschrijving en het vrijwaringsbewijs. Tot slot komen wij naar jou in Zeeland toe om de caravan op te halen. 

Meld je caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk als mogelijk. Kom je liever met je caravan bij ons langs, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je vindt ons in Zuidbroek, vlak langs de A7. Onze eigenaar Niels schiet je graag te hulp!

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram