Eriba caravan verkopen

Ben jij een fanatieke kampeerder en daardoor al jaren in het bezit van een comfortabele Eriba caravan? Maar heb je recent gemerkt dat jij liever met een luxer model naar de camping gaat? Dan is het een goed idee om jouw geliefde Eriba caravan te verkopen. Dit kan je zowel particulier doen via een verkoopplatform of via een RDW-erkende opkoper. Wijkopencaravans is zo'n opkoper die gemakkelijk jouw Eriba caravan een tweede leven geeft, zodat andere kampeerliefhebbers hiermee op pad kunnen gaan. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en wie weet geniet jij binnenkort van een schitterende nieuwe caravan! 

Caravan aanmelden

Geniet van een eigenzinnig topmerk

Wanneer je kiest voor een Eriba caravan, dan kies je voor een eigenzinnig topmerk die hun caravans net even anders maken dan de andere welbekende merken. Dit van oorsprong Duitse merk produceert al sinds 1957 caravans en is in de loop der jaren door steeds meer kampeerliefhebbers in het hart gesloten. De reden hiervan is dat iedere Eriba caravan een bijzondere constructie heeft die zich kenmerkt door het gebruik van ronde hoeken en daklijsten. Hierdoor ontstaat een retro uitstraling die tegenwoordig zowel bij de compacte lichtgewicht caravans als de zeer royale en luxe exemplaren te vinden zijn. Bovendien brengt Eriba verschillende caravans op de markt. Denk hierbij aan een eenvoudige caravan met een extra slaapdak tot aan een ruime familie caravan met een luxe keuken. Er is voor iedere kampeerder hierdoor een geschikte caravan te vinden.

oude caravan verkopen

Maak kennis met de Eriba wintertechnologie

Sinds de komst van de coronapandemie is het kamperen met een caravan populairder dan ooit tevoren. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat steeds meer kampeerliefhebbers ervoor kiezen om tijdens de koudere dagen van het jaar erop uit te trekken. In de winter moet je dus niet raar opkijken als je op enkele campings nog kampeerders tegenkomt. Maar is dit niet te koud? Zeker niet! Door voor een Eriba caravan te kiezen geniet je namelijk van de wintertechnologie. Zowel de wanden als de ramen van de caravan zijn optimaal geïsoleerd, waardoor de koude lucht vanaf buiten niet naar binnen trekt. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar door te gaan kamperen in binnen- en buitenland.  

Redenen om in zee te gaan met Wijkopencaravans

Ben jij een echte liefhebber van een retro uitstraling? Dan zit jij met de Eriba caravans zeker weten goed. Deze caravans staan bekend om hun bijzondere uitstraling en ongekend luxe afwerking. Ondanks alle gemakken die deze caravans met zich meebrengen, kan het gebeuren dat jouw huidige caravan niet meer aan jouw wensen voldoet. Wellicht wil je liever groter, knusser of luxer gaan kamperen. In dat geval kun je het beste in zee gaan met Wijkopencaravans. Bij ons profiteer je namelijk van: 

 • Een gratis en vrijblijvende aanmelding van jouw Eriba caravan. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik maken van ons platform; 
 • Een zorgeloze en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn RDW-erkend; bij ons loop je niet het risico te worden opgelicht door een malafide koper en heb je gegarandeerd een verkoop zonder gedoe; 
 • Een snelle afhandeling van de verkoop. Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen. Is deze akkoord, dan komen we je Eriba caravan zo snel mogelijk ophalen; 
 • Een persoonlijke benadering en een zorgeloze verkoop. Wij nemen al het papierwerk zo veel mogelijk uit handen; 
 • Een bedrijf waar iedere Eriba caravan welkom is, ongeacht type en bouwjaar. Caravans met schade zijn ook geen enkel probleem. 

Klinkt het verkopen van jouw Eriba caravan als muziek in de oren? Meld dan snel jouw caravan aan via ons aanmeldformulier en wij streven er vervolgens naar om binnen 48 uur met een persoonlijk en vrijblijvend bod te komen. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. Wij garanderen een snelle afhandeling wat betekent dat jij binnenkort al op zoek kan gaan naar een nieuwe Eriba caravan. Het verkopen van een caravan was nog nooit zo gemakkelijk! 

Aanmelden van jouw Eriba caravan in enkele minuten

Bij Wijkopencaravans hebben wij al meer dan tien jaren ervaring in het opkopen van caravans in Nederland. Inmiddels zijn wij zelfs uitgegroeid tot dé betrouwbaarste caravan opkoper dankzij ons eenvoudig verkoopproces. Wanneer jij jouw Eriba caravan aan ons wilt verkopen, volg dan gemakkelijk onderstaande stappen: 

 1. Je meldt jouw Eriba caravan snel en eenvoudig bij ons aan. We vragen jou om een aantal vragen te beantwoorden en foto's toe te voegen. 
 2. Binnen 48 uur ontvang je van ons een persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend aanbod. Deze is volledig afgestemd op jouw caravan. 
 3. Als je akkoord gaat met het bod, komen wij langs om de Eriba caravan op te halen. Je krijgt dan meteen je geld en een vrijwaringsbewijs. 

Eriba caravan persoonlijk verkopen in Zuidbroek

Wanneer je het liefst jouw Eriba caravan persoonlijk wilt verkopen, dan ben je van harte welkom bij onze showroom in Zuidbroek. Hier ontvang je ter plekke een goed bod waarmee je uit de voeten kan. Wij bevinden ons tegenwoordig langs de snelweg A7 waar ons pand goed zichtbaar is. Hierdoor zijn wij vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Wel zo gemakkelijk als je jouw oude Eriba caravan zo snel mogelijk een nieuw leven wilt geven. Mogen wij de koffie alvast klaarzetten om jouw te verwelkomen? 

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram