Gratis een caravan verkopen

Staat jouw caravan al lange(re) tijd te verstoffen in de caravanstalling? Dan is het de hoogste tijd om deze aanhangwagen te verkopen. Vandaag de dag zijn er verschillende manieren waarmee je dit gemakkelijk kunt regelen. Zo kan je er onder andere voor kiezen om jouw caravan particulier te verkopen. Dit brengt veel risico's met zich mee, waardoor steeds meer mensen ervoor kiezen om de caravan te verkopen aan een caravan opkoper. In vrijwel de meeste gevallen is dit een RDW-erkend bedrijf waaraan jij gratis jouw caravan kunt verkopen tegen een aantrekkelijk bod. Maar hoe gaat dit precies in zijn werking? Lees snel verder en ontdek hoe eenvoudig het verkopen van een caravan zonder extra kosten daadwerkelijk is bij Wijkopencaravans!

Caravan aanmelden

Vul online de caravangegevens in

Het particulier verkopen van een caravan is niet alleen een tijdrovend proces, maar brengt ook risico's met zich mee. Tijdens de verkoop ben je een makkelijk slachtoffer voor criminelen. Bij Wijkopencaravans staan wij daarom niet meer te kijken van de raarste oplichtingspraktijken tijdens de particuliere verkoop. Om het gratis verkopen van een caravan veiliger te maken kan je bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit doe je door jouw caravangegevens in te vullen. Met deze informatie is het voor ons mogelijk om een realistisch bod te geven die volledig is afgestemd op de leeftijd, formaat en staat van de caravan.  

Krijg een persoonlijk en vrijblijvend bod

Bij Wijkopencaravans begrijpen wij als geen ander dat je het liefst morgen al jouw caravan verkocht wilt hebben. Om de gratis verkoop zo snel mogelijk te laten verlopen, streven wij ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en persoonlijk bod te komen. Zelfs in de avonduren. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. Het bod dat je krijgt is een bedrag waar geen onnodige extra kosten of verplichten meer bij komen kijken. Wel zo gemakkelijk als je op een snelle manier en met een gerust hart afscheid wilt nemen van jouw oude caravan.  

Caravan laten ophalen na akkoord verkoop

Wanneer je akkoord gaat met het door ons geboden verkoopbedrag, dan hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw oude caravan. Wij ontzorgen je namelijk volledig wat betekent dat wij jouw caravan geheel kosteloos komen ophalen. Vanzelfsprekend maken we hiervoor samen een afspraak, zodat wij altijd op een geschikt moment langskomen. Tijdens ons bezoek nemen wij de caravan mee, krijg je van ons direct het vrijwaringsbewijs en het afgesproken verkoopbedrag.  

Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw caravan bij ons af te leveren. Wij bevinden ons naast de snelweg A7, waardoor wij gemakkelijk te bereiken zijn vanuit heel de provincie Groningen. Eenmaal op ons terrein word je ontvangen door één van onze medewerkers om de verkoop af te ronden. Voor welke optie je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw caravan weer een nieuw leven krijgt!

Caravan met schade verkopen gratis 

Heeft jouw caravan in de loop der jaren schade opgelopen? Dat is voor Wijkopencaravans geen enkel probleem. Wij nemen graag caravans over die in de loop der tijd een deuk(en) of krassen hebben opgelopen. Hierbij is het ontzettend belangrijk dat je de schade kenbaar maakt. Maak altijd duidelijke foto's en voeg deze toe bij jouw vrijblijvende offerte. Op die manier hebben wij direct een beeld van de desbetreffende schade en kunnen wij een gericht bod doen.  

Het is belangrijk om te weten dat het bod niet alleen is gebaseerd op de schade, maar ook op het bouwjaar en het merk. Hierdoor krijg je bij de verkoop van jouw caravan een goed onderbouwd bod waarmee je uit de voeten kan. Wanneer zien wij de vrijblijvende offerte voor het gratis verkopen van jouw caravan tegemoet? 

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram