Maak kennis met ons moederbedrijf Noord Caravans

11 mei, 2023

Wanneer je regelmatig op drukke wegen in de provincie Groningen rijdt, dan zijn de grote en opvallende reclameborden en de bedrijfsauto’s met daarop de tekst ‘Caravan verkopen?’ van Noord Caravans je vast en zeker niet ontgaan. Dit Groningse bedrijf is RDW-erkend en heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het opkopen van caravans. Hierdoor is het al jaren dé plek om jouw oude caravan zonder gedoe te verkopen. Dit betekent dat er geen onverwachte kosten nog om de hoek komen kijken bij de verkoop. Ondanks dat Noord Caravans te vinden is aan de A7 bij Zuidbroek staat er op het pand levensgroot Wijkopencaravans. Hoe zit dit nou precies? Lees snel verder, want wij van Wijkopencaravans leggen je graag uit wat beide bedrijven met elkaar te maken hebben.

Wijkopencaravans is een initiatief van Noord Caravans

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij nauw verwant zijn aan Noord Caravans. Volkomen te begrijpen aangezien beide bedrijven een aparte website hebben. Hierdoor is er veel verwarring ontstaan. Om voor eens en altijd de verwarring weg te nemen, is het handig om te weten dat Wijkopencaravans een initiatief is van Noord Caravans.

Dit initiatief is ontstaan doordat de eigenaar van Noord Caravans Niels merkte dat mensen veel problemen ervaarden bij de particuliere verkoop via Marktplaats. Denk hierbij aan oplichting, voor niets thuisblijven en vervelende bandenschoppers die achteraf niet serieus waren. Om met een oplossing te komen werd Wijkopencaravans in het leven geroepen. Hiermee is het dus eigenlijk een dochteronderneming van Noord Caravans.

Snelle en veilige verkoop via Wijkopencaravans

Om te voorkomen dat veel caravan verkopers te maken krijgen met de vervelende gevolgen van een particuliere verkoop, is Wijkopencaravans opgericht. Wij zijn compleet verbonden met Noord Caravans maar richten ons volledig op de inkoop van caravans. Via Wijkopencaravans kan je dan ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om te achterhalen wat jouw oude caravan waard is. Dit doe je door alle specificaties, eventuele schade en foto’s van jouw caravan aan te leveren. Op basis hiervan zal Wijkopencaravans met een eerlijk en persoonlijk bod komen. Ga je akkoord met het bod?

Dan komen wij geheel kosteloos jouw caravan ophalen waarna jij kan genieten van je gekregen zak centje.

Noord Caravans voor de aanschaf van een nieuwe caravan

Wil jij binnenkort gaan kamperen en ben je daardoor op zoek naar een nieuwe tweedehands caravan? Dan ben je bij Wijkopencaravans helaas niet op het juiste adres aangezien wij ons volledig richten op de inkoop. Hiervoor kan je dan het beste naar het verbonden moederbedrijf Noord Caravans gaan. Alle ingekochte caravans van Wijkopencaravans worden via Noord Caravans namelijk doorverkocht aan kampeerliefhebbers. Noord Caravans richt zich zowel op de inkoop als verkoop van tweedehands caravans wat betekent dat jij hier gegarandeerd jouw droomcaravan vindt!

Kom langs bij beide bedrijven in Zuidbroek

Als je jouw caravan wilt verkopen, of liever jezelf wilt oriënteren op een nieuwe tweedehands caravan dan ben je bij Wijkopencaravans en Noord Caravans aan het juiste adres. Ondanks de verschillende namen zijn beide bedrijven van dezelfde eigenaar en nauw verbonden met elkaar. Dit betekent dat beide bedrijven te vinden zijn aan de A7 bij Zuidbroek. Eenmaal aangekomen bij ons pand kan je persoonlijk met ons onderhandelen over het verkopen van jouw caravan, maar tegelijkertijd ook ons aanbod aan tweedehands caravans bekijken. Op die manier helpen wij kampeerliefhebbers bij het inruilen en vinden van een nieuwe caravan. Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram