Caravan verkopen in Flevoland

Wil je graag je caravan verkopen aan een RDW-erkend bedrijf? Een slimme keus, want bij ons ben je verzekerd van een eerlijke, veilige en snelle verkoop. Ben je woonachtig in Flevoland, dan nemen wij van Wijkopencaravans.nl graag jouw caravan van je over. Het maakt niet uit om wat voor merk, type of bouwjaar het gaat, want ieder exemplaar is bij ons welkom. Ook als jouw caravan door de jaren heen hier en daar een kras, deuk of wellicht wat meer schade door de jaren heen heeft opgelopen. Meld jouw caravan gauw aan op ons platform en ontvang binnen enkele dagen een bod. Bij akkoord regelen wij de overschrijving en het vrijwaringsbewijs én komen we de caravan gratis ophalen bij jou in Flevoland.

Caravan aanmelden

3 redenen om je caravan te verkopen

Al decennialang houden Nederlanders ervan om met de caravan op vakantie te gaan. Maar net zoals bij auto's is het soms tijd om je caravan te verkopen. Mogelijke redenen hiervoor zijn:

 • De liefde voor kamperen is minder geworden;
 • Het onderhouden van de caravan is prijzig;
 • Of je wilt graag een ander type caravan

Besluit je je caravan te verkopen, dan is het slim om dit aan het einde van de zomer te doen. Zo bespaar je namelijk stallingskosten voor de komende winter.

caravan te koop zetten

Jouw caravan verkopen aan een professioneel bedrijf

Ga je jouw caravan verkopen, dan heb je de keuze om dit aan een particulier te doen of aan een professioneel RDW-erkend bedrijf. Wij raden echter altijd aan om te kiezen voor de laatste optie.

Natuurlijk is het tegenwoordig eenvoudig om jouw caravan online te verkopen. Voor je het weet heb je meerdere geïnteresseerden uit Flevoland die hem van je willen overnemen. Maar er bestaat altijd de kans dat er iemand tussen zit met kwade bedoelingen, waardoor je niet alleen je caravan kwijt bent, maar ook je geld.

Daarom is het verstandiger om je sleurhut te verkopen aan een RDW-erkend bedrijf die jou een eerlijke, zorgeloze en veilige verkoop garandeert. Wijkopencaravans.nl is zo'n bedrijf. Wij regelen daarnaast ook al het papierwerk voor je, wat je bij een particuliere verkoop zelf zou moeten doen.

Waarom je caravan verkopen aan Wijkopencaravans.nl?

Woon je in Flevoland en zoek je een koper voor je caravan? Twijfel dan niet en kies voor Wijkopencaravans.nl:

 • Bij ons meld je gratis en vrijblijvend je caravan aan;
 • Ieder exemplaar is welkom, ongeacht merk, type, model of bouwjaar;
 • Je profiteert van een zorgeloze en veilige verkoop;
 • Je bent je caravan altijd snel kwijt: binnen 48 uur doen wij vaak al een bod;
 • Wij verzorgen het papierwerk voor je, waaronder de overschrijving en de vrijwaring;
 • Waar in Flevoland je ook woont, wij komen de caravan bij je ophalen.

Onze werkwijze in 3 stappen

Een caravan verkopen gaat bij ons volgens hetzelfde stappenplan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 1. Je meldt jouw caravan aan op onze website, gratis en vrijblijvend. Wij vragen je vervolgens om wat foto's toe te voegen en een aantal vragen te beantwoorden.
 2. Binnen enkele dagen krijg jij van ons een eerlijk en persoonlijk bod.
 3. Besluit je deze te accepteren, dan rijden wij naar Flevoland toe om de caravan op te halen. Uiteraard met het geld en het vrijwaringsbewijs op zak.

Vul gauw ons aanmeldformulier in en wij zorgen voor een snelle verkoop van je caravan. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

Kom je liever met je caravan bij ons langs, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je vindt ons in Zuidbroek, vlak langs de A7. Onze eigenaar Niels helpt jou graag!

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram