Caravan verkopen in Leeuwarden

Je caravan verkopen als inwoner van de stad of regio Leeuwarden doe je het beste bij Wijkopencaravans.nl. Of je nu jouw caravan wilt vervangen voor een nieuwe of juist het kamperen zat bent, bij ons ben je verzekerd van een snelle en zorgeloze verkoop. Als RDW-erkende opkoper regelen wij alles voor je; van de overschrijving tot het vrijwaringsbewijs. Meld je jouw caravan aan via het formulier op onze website, dan streven wij ernaar om binnen 48 uur terug te komen met een bod. Deze is altijd geheel vrijblijvend! Vul gauw het formulier in op onze website en wij zorgen ervoor dat de verkoop snel, veilig en zorgeloos geregeld is.

Caravan aanmelden

Wanneer moet ik mijn caravan verkopen?

In principe maakt het niet veel uit op welk moment je jouw caravan gaat verkopen. Toch zijn bepaalde momenten in het jaar hier wel geschikter voor dan anderen. Het beste moment om je caravan te verkopen is direct na de zomer, in het najaar dus. In deze periode is het aanbod namelijk vaak kleiner dan de vraag, wat betekent dat je er meer geld voor kan vangen dan bijvoorbeeld in het voorjaar. Bovendien bespaar je weer een extra winter aan stallingskosten.

caravan overschrijven

De voordelen van het kiezen van een RDW-erkend bedrijf

Als je jouw caravan wilt verkopen in de regio Leeuwarden, dan zijn hier verschillende opties voor. Zo is het tegenwoordig erg gebruikelijk om dit online te doen via een particulier platform als Marktplaats. Toch is het beter om te kiezen voor een verkoop aan een RDW-erkend bedrijf als Wijkopencaravans.nl. Dan kun je namelijk vertrouwen op een zorgeloos, eerlijk en veilig verkoopproces, terwijl je bij een verkoop aan een particulier altijd de kans loopt om te worden opgelicht. Een extra voordeel is dat wij jou al het papierwerk uit handen nemen. Scheelt weer geregel!

7 voordelen van het verkopen van je caravan aan Wijkopencaravans.nl

Woon je in of rondom Leeuwarden en ben je op zoek naar een partij om je caravan aan te verkopen? Dan is er geen betere keuze dan Wijkopencaravans.nl. Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

 1. Je caravan aanmelden op onze website kost je helemaal niets;
 2. Het maakt niet uit welk merk of type caravan je wilt verkopen; alles is bij ons welkom;
 3. Een beschadiging aan je caravan? Ook dat maakt niet uit;
 4. Binnen twee dagen heb je meestal al een vrijblijvend bod in je mailbox;
 5. Wij regelen al het papierwerk, zoals de vrijwaring en de overschrijving;
 6. We zijn RDW-erkend, waardoor je zeker weet dat alles goed gebeurt;
 7. Wij komen na akkoord de caravan gratis bij je ophalen in Leeuwarden.

Overtuigd? Zo gaat de verkoop in zijn werk

Heb je besloten om via ons je caravan te verkopen? Goede keus! Zo gaat het in zijn werk:

 1. Eerst moet je jouw caravan aanmelden via het formulier op onze website. Beantwoord de bijbehorende vragen en voeg ook een aantal foto's toe.
 2. Vervolgens krijg je van ons doorgaans binnen twee dagen een vrijblijvend bod toegestuurd;
 3. Ben je hiermee akkoord, dan regelen wij al het papierwerk en komen we de caravan bij jou in Leeuwarden ophalen.

Meld jouw caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk mogelijk. Je hoort snel van ons!

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram