Caravan verkopen in Noord-Brabant

Wil je jouw caravan vervangen door een nieuw model? Of ben je uitgekeken op kamperen? Dan is het tijd om jouw caravan te verkopen. Bij Wijkopencaravans.nl komen wij graag bij jou langs om jouw caravan over te nemen. Of je nu een oude of een nieuwe caravan hebt en of hij nu beschadigd is of niet, ieder model is bij ons welkom. Wij zijn RDW-erkend, waardoor jij profiteert van een eerlijke en veilige verkoop. Wij verzorgen bovendien al het papierwerk, zoals de overschrijving en het vrijwaringsbewijs. Meld jouw caravan gauw aan via onze website en je ontvangt binnen twee dagen vaak al een vrijblijvend bod.

Caravan aanmelden

Wanneer moet ik mijn caravan verkopen?

Gebruik je jouw caravan niet meer, dan is het verstandig om hem te verkopen. Misschien is op vakantie gaan met zo'n sleurhut niet meer jouw ding en ga je liever op een andere manier op reis. Maar het kan natuurlijk ook dat je jouw huidige caravan in wilt ruilen voor een nieuwer exemplaar.

Verkoop je jouw caravan, dan bespaar je in ieder geval op stallingskosten. Daarom is het ook slim om hem voor de winter te verkopen, om een extra seizoen aan stallingskosten te besparen. Bovendien: het najaar is ook de periode wanneer caravans het minst te koop worden gezet. Hierdoor is de vraag groter, wat de verkoopprijs opdrijft.

oude caravan verkopen

Verkoop jouw caravan aan een RDW-erkend bedrijf uit Noord-Brabant

Jouw caravan verkopen, dat kan je zowel zelf regelen als via een professioneel bedrijf. Mensen die de verkoop zelf doen, bijvoorbeeld via een platform als Marktplaats, doen dat vaak omdat ze denken dat dit eenvoudiger en sneller gaat. Die vlieger gaat echter niet helemaal op.

Kies je voor een verkoop via een RDW-erkend bedrijf zoals Wijkopencaravans.nl, dan ben je net zo goed verzekerd van een snelle en gemakkelijke verkoop. Je ontvangt namelijk vaak al binnen twee dagen een bod en wij ontzorgen je van al het papierwerk. En niet onbelangrijk: door te kiezen voor een RDW-erkende Brabantse opkoper weet je zeker dat de verkoop op een veilige en eerlijke manier verloopt.

7 redenen om je caravan te verkopen aan Wijkopencaravans.nl

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eens de onderstaande 7 voordelen van het verkopen van jouw caravan aan ons:

 1. Jouw caravan aanmelden op ons platform kost niets;
 2. Jouw caravan is altijd welkom, wat het merk, type of bouwjaar ook is;
 3. Wij kopen ook caravans met schade;
 4. Wij garanderen een snelle verkoop; binnen enkele dagen ontvang je al een bod;
 5. Doordat wij RDW-erkend zijn verloopt de verkoop altijd eerlijk en veilig;
 6. Wij regelen de overschrijving en het RDW-vrijwaringspapiertje;
 7. Als de verkoop geregeld is komen wij de caravan bij jou in Brabant ophalen.

Jouw caravan verkopen in 3 stappen

Wij geven je graag een idee hoe een verkoop bij ons in zijn werk gaat. Een caravan verkopen gaat bij ons volgens deze 3 stappen:

 1. Jij meldt jouw caravan aan via onze website. Dit is vrijblijvend en helemaal gratis.
 2. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een vrijblijvend bod. Om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken vragen we je bij stap 1 een aantal foto's toe te voegen en een aantal vragen te beantwoorden.
 3. Ga je akkoord, dan gaan wij aan de slag met de overschrijving en het vrijwaringsbewijs. We maken het geld over en rijden naar Noord-Brabant om de caravan op te halen.

Meld jouw caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk mogelijk. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram