Kies voor een veilige en betrouwbare caravan inkoop!

  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland
  •   9.8/10 - beoordelingen

In slechts 3 stappen is de caravan inkoop geregeld

Caravan aanmelden

Meld je caravan snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je caravan te beantwoorden. Voeg ook recente foto's van je caravan toe voor een sneller resultaat.

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod; wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Caravan verkopen

Ben je akkoord met het bod? Dan komen wij de caravan ophalen. Je ontvangt dan direct geld en een RDW-vrijwaring.

Wijkopencaravans.nl: de inkoop van caravans zonder poespas

Wil jij jouw caravan gaan verkopen, omdat het al langere tijd staat te verstoffen in de stalling? En ben je daardoor momenteel op zoek naar een professionele partij die caravans inkoopt? Dan is Wijkopencaravans een uitstekende keuze. Wij zijn namelijk een RDW-erkende opkoper wat betekent dat wij al jarenlange ervaring hebben met de inkoop van caravans in heel Nederland.

Wanneer je nieuwsgierig bent naar wat jouw caravan waard is, vul dan gauw bovenaan de pagina jouw kenteken in. Hierna ontvang je van ons binnen enkele dagen een vrijblijvend en realistisch bod dat volledig gebaseerd is op de staat van jouw caravan. Wij streven er altijd naar om binnen 48 uur met een persoonlijk bod te komen. Wil je graag sneller een bod ontvangen? Neem dan contact met ons op via 085-4012469 of 06-34272744.
Over ons

Kies voor een caravan inkoper met een veilige en zorgeloze werkwijze

Overweeg jij om Wijkopencaravans in te schakelen als inkoper van caravans? Dan is het ontzettend fijn om te weten dat je bij ons altijd profiteert van de service van een RDW-erkend bedrijf. Dat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de caravan inkoop op een veilige, eerlijke en zorgeloze manier gebeurt. Door onze kennis en jarenlange ervaring tref je over ons geen schokkende reviews aan. Afspraak is bij ons afspraak.

Door voor Wijkopencaravans te kiezen als professionele caravan inkoper, kan je erop rekenen dat je goede prijzen en geen gedoe voor- óf achteraf krijgt. Daarbij nemen wij je al het papierwerk, zoals de overschrijving en het vrijwaringsbewijs, uit handen. En ga je akkoord met ons bod, dan komen wij de caravan gratis bij jou ophalen. Jouw caravan verkopen aan een caravan inkoper was nog nooit zo gemakkelijk!
Vraag direct je prijs aan
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland

Wijkopencaravans is jouw caravan inkoper zonder risico's

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun caravan particulier te verkopen via verkoopplatforms als Marktplaats. Wat maar weinig mensen weten is dat dit verkoopplatform al jaren de broedplaats is voor malafide kopers en internetcriminelen. Hierdoor loop je het risico om tijdens de verkoop van jouw caravan slachtoffer te worden van oplichting in de vorm van vals geld, valse overboekingen en zelf intimidatie. Oplichters verzinnen daarnaast steeds weer nieuwe tactieken om slachtoffers te maken, waardoor je het beste deze risico's kunt vermijden door in zee te gaan met een betrouwbare caravan inkoper. Het liefste eentje zoals Wijkopencaravans die RDW-erkend is. Zo verzeker je jezelf van een verkoop zonder gedoe.
Vraag direct je prijs aan

Snel, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Zeer snelle reactie gekregen op mijn email voor de evt. verkoop van mijn caravan. Binnen de 48 uur werd ik al opgebeld door de eigenaar Niels van Caravan Noord. Na wat onderhandelen zijn we zeer snel tot een akkoord gekomen. Niels heeft de gemaakte afspraken goed nagekomen en de betaling en vrijwaringsbewijs netjes op tijd en snel overgemaakt ! Dit bedrijf is zeker een aanrader om je caravan / camper snel en betrouwbaar te verkopen !
- Axel - 17/08/2022

Snel en betrouwbaar

Wij verkochten een caravan. Snel een 1e bod gekregen. Na enige onderhandeling zijn we er ook snel uitgekomen. In de zelfde week werd de caravan opgehaald. Geld werd vooraf netjes overgemaakt en na ophalen vd caravan kreeg ik vlot de rdw overschrijving toegestuurd. Ik kan de afhandeling niet beter kunnen wensen. Ik beveel het bedrijf aan.
- Rotterdam - 04/08/2022

Snelle verkoop, betrouwbaar!

Fijne ervaring. Koop was snel gesloten. Keurig aanbetaling gehad daar wij eerst nog met de caravan weg gingen voordat hij de caravan overnam. Daarna rest bedrag gestort voordat de caravan gehaald werdt. Zeker een aanrader snelle afhandeling, betrouwbaar, vriendelijk!
- Huizen - 18/07/2022
RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
  • RDW erkend bedrijf
  • Binnen 48 uur een bod
  • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram