Caravan verkopen in Emmen

Ben je woonachtig in of rondom Emmen en ben je van plan om je caravan te verkopen? Meld je caravan dan gratis en vrijblijvend aan bij Wijkopencaravans.nl. Wij zijn de perfecte partij om je caravan snel en zorgeloos van de hand te doen. Doordat wij een RDW-erkende opkoper zijn, kun je ervan op aan dat de verkoop altijd op rolletjes verloopt. Zo zorgen wij voor al het papierwerk, zoals het vrijwaringsbewijs en de overschrijving. Vul gauw het formulier in op onze website en wij komen binnen twee dagen bij je terug met een vrijblijvend bod. Ben je akkoord? Dan komen wij jouw caravan gratis bij jou in Emmen ophalen! 

Caravan aanmelden

Verkoop jouw caravan aan een RDW-erkend bedrijf

Als je jouw caravan wilt verkopen, dan kun je dat op vele manieren doen. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor een particuliere verkoop via een platform als Marktplaats of Facebook. Het is echter belangrijk om te beseffen dat je hierbij altijd een klein risico loopt op oplichting.

Ga je in zee met een RDW-erkende opkoper zoals Wijkopencaravans.nl, dan verkoop je jouw caravan gegarandeerd op een eerlijke en veilige manier. En niet alleen dat, je bent hem ook nog eens zeer snel kwijt. Wij streven er namelijk altijd naar om binnen twee dagen na aanmelding een vrijblijvend bod te versturen. En ben je niet zo goed met papierwerk? Geen zorgen, ook dat regelen wij!

caravan verkoop

Het beste moment om je caravan te verkopen

Heb jij een caravan die je niet meer zo vaak gebruikt, bijvoorbeeld omdat je uitgekeken bent geraakt op kamperen? Of wil je graag je oude caravan verkopen in ruil voor een nieuwer model? Dan is het tijd om hem te verkopen aan Wijkopencaravans.nl. Maar wat is daar nou het beste moment voor?

Je doet er verstandig aan om jouw caravan na de zomerperiode te verkopen. Dit komt omdat er in het najaar relatief weinig caravans te koop worden gezet. Doordat de vraag hierdoor groter is dan het aanbod is de kans groot dat je een hogere verkoopprijs kan hanteren. Daarnaast scheelt het ook weer stallingskosten als je hem voor de winter van de hand doet.

Waarom je caravan verkopen aan Wijkopencaravans.nl?

Woon je in of rondom Emmen, dan is Wijkopencaravans.nl dé ideale partij om je caravan aan te verkopen. Waarom dat is? Simpel:

 1. Je caravan aanmelden op onze website is helemaal gratis en volledig vrijblijvend;
 2. Wij verwelkomen ieder type caravan; het merk, bouwjaar of type maakt hierin niet uit;
 3. Ditzelfde geldt voor caravans met schade;
 4. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf, wat betekent dat je verzekerd bent van een veilige en eerlijke verkoop;
 5. Wij ontzorgen je wat betreft het papierwerk, zoals het vrijwaringsbewijs en de overschrijving;
 6. Wij streven er altijd naar om binnen twee dagen een vrijblijvend bod uit te brengen;
 7. Ben je akkoord, dan rijden wij naar Emmen toe om de caravan op te halen.

In drie stappen van jouw caravan af

In Emmen jouw caravan verkopen? Bij Wijkopencaravans.nl is dat volgens deze drie stappen zo geregeld!

 1. Meld je caravan aan via het formulier op onze website. Beantwoord de vragen en voeg een aantal foto's toe.
 2. Binnen twee dagen heb je meestal al een vrijblijvend bod van ons ontvangen.
 3. Ben je akkoord, dan regelen wij de overschrijving en het vrijwaringsbewijs. Tot slot komen wij de caravan bij jou thuis in Emmen ophalen.

Meld jouw caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk mogelijk. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram