Caravan verkopen in Limburg

Woon jij in Limburg en wil je jouw caravan verkopen? Waarschijnlijk heb jij de afgelopen jaren met je caravan naar hartenlust de mooiste kampeerplekken van Europa ontdekt. Maar merk je dat je inmiddels liever op een andere manier op vakantie gaat? Dan is de kans ontzettend groot dat jouw caravan het daglicht al een langere tijd niet heeft gezien. Ontzettend zonde! Wanneer jij geen gebruik meer maakt van jouw geliefde caravan, dan is het de hoogste tijd geworden om er iemand anders blij mee te maken. Dit doe je gemakkelijk door jouw caravan in Limburg te verkopen aan Wijkopencaravans. Het maakt bij ons niet uit wat voor soort caravan je hebt, want bij ons ben je altijd welkom. Meld gauw jouw oude caravan gratis en vrijblijvend aan en wie weet geef jij binnenkort jouw geliefde caravan een tweede leven!

Caravan aanmelden

Wanneer in Limburg een oude caravan verkopen?

Het is algemeen bekend dat onze wensen en voorkeuren in de loop der jaren veranderen. Hierdoor kan het gebeuren dat kamperen uiteindelijk niet helemaal meer jouw ding is. Dit kan komen doordat het campingleven minder leuk is dan vroeger of dat je al een langere tijd verlangt naar de welbekende all-inclusive vakanties. Is dit bij jou niet aan de orde en zit het kamperen nog steeds in jouw hart en nieren? Dan kan het gebeuren dat je bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding juist wat luxer, groter of knusser wilt gaan kamperen. Wanneer één van bovenstaande redenen jouw aanspreken, dan is het helaas tijd geworden om afscheid te nemen van jouw caravan.

Bij Wijkopencaravans begrijpen wij als geen ander dat je het liefste zo snel mogelijk jouw geliefde caravan verkoopt. Op die manier heb je er geen kosten meer van en staat de caravan niet meer te verstoffen in de stalling. Toch is het belangrijk om niet direct te beginnen aan de verkoop. De beste periode om een caravan te verkopen zijn namelijk de maanden vóór de winter. Dit komt doordat vrijwel de meeste mensen hun caravan in het voorjaar te koop zetten, waardoor de vraag in het najaar veel groter is. Iets dat ontzettend gunstig is voor de verkoopprijs van jouw caravan.

oude caravan verkopen

Wij zijn een RDW-erkende opkoper in Limburg

Vandaag de dag is het mogelijk om een caravan op allerlei manieren te verkopen. Hierbij kan je denken aan het particulier verkopen via verkoopplatforms zoals Marktplaats en het verkopen aan een RDW-erkend bedrijf. Vrijwel de meeste mensen kiezen voor de verkoop via een verkoopplatform, maar komen hier uiteindelijk op terug vanwege malafide opkopers en criminelen die constant op de loer liggen. Hierdoor kiezen steeds meer mensen ervoor om in zee te gaan met een erkende caravan opkoper. Bij Wijkopencaravans zijn wij een RDW-erkende opkoper wat betekent dat je bij ons verzekerd bent van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Bovendien nemen wij zelfs na de verkoop het papierwerk volledig uit handen. Gemakkelijker kan haast niet. 

Geniet van de voordelen van Wijkopencaravans

Woon je in de provincie Limburg en wil je al een lange(re) tijd van jouw caravan af? Dan ben je van harte welkom bij Wijkopencaravans. Wij maken geen onderscheid tussen caravans, waardoor je bij ons terecht kan met ieder merk, model of bouwjaar. Zelfs caravans met schade is geen enkel probleem. Klinkt dit al als muziek in de oren? Lees dan snel hieronder al onze andere voordelen:  

 • Een caravan aanmelden is gratis en vrijblijvend;  
 • Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen;  
 • Wij zijn RDW-erkend en garanderen een eerlijke en veilige verkoop;  
 • Qua papierwerk ontzorgen wij jou volledig;  
 • Wij komen de caravan bij jou ophalen in Limburg;  
 • Het bedrag ontvang je direct bij het ophalen. 

Ontdek onze professionele werkwijze

Bij Wijkopencaravans weten wij inmiddels dat caravanbezitters niets blijer maakt dan een andere kampeerliefhebber blij te maken met hun oude en geliefde caravan. Hierdoor is het volkomen te begrijpen dat je het liefst zo snel mogelijk van jouw caravan af wilt. Om dit te garanderen streven wij ernaar om na jouw aanmelding binnen 48 uur met een realistisch en goed onderbouwd bod te komen. Toch gaat de verkoop van jouw geliefde caravan je niet in de koude kleren zitten. Je hebt er veel plezier aan beleeft, waardoor het afscheid nemen lastig kan zijn. Daarom vertellen wij je graag meer over onze professionele werkwijze: 

 1. De eerste stap is de aanmelding van jouw caravan op onze website. Hierbij stellen we je een aantal vragen en is het belangrijk dat je duidelijke foto's toevoegt. 
 2. Zodra we alles binnen hebben, streven wij ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk en vrijblijvend bod te komen. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744. 
 3. Ga je akkoord, dan regelen wij de overschrijving en het vrijwaringsbewijs. Tot slot komen wij naar je in Limburg toe om de caravan op te halen. 

Meld je caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk als mogelijk. Kom je liever met je caravan bij ons langs voor een persoonlijk bod? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je vindt ons in Zuidbroek, vlak langs de snelweg A7. Onze eigenaar Niels verwelkomt je graag voor een snelle afhandeling van de verkoop! 

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram