Caravan verkopen in Zuid-Holland

Ben jij jarenlang trouw met jouw caravan op pad gegaan voor de leukste avonturen? Maar ben je het kamperen in de natuur inmiddels beu? Dan is het de hoogste tijd om afscheid te nemen van jouw geliefde caravan. Wanneer je in de provincie Zuid-Holland woont dan koopt Wijkopencaravans graag jouw caravan. Het maakt niet uit wat voor caravan je hebt, want bij ons ben je altijd welkom. Meld gauw jouw oude caravan gratis en vrijblijvend aan en wij streven ernaar om binnen 48 uur met een goed onderbouwd bod te komen. Ga je hiermee akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat binnenkort een echte kampeerliefhebber weer op pad kan gaan dankzij jouw oude caravan. Zo maak je niet alleen iemand anders blij, maar verdien je ook nog eens een mooi zakcentje!

Caravan aanmelden

Wanneer een oude caravan verkopen?

In de loop der jaren kan het gebeuren dat het kamperen niet helemaal meer jouw ding is. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat het campingleven minder leuk is dan vroeger of dat je toe bent aan een andere manier van vakantie vieren. Natuurlijk kan het ook gebeuren dat je juist wat luxer, kleiner of knusser wilt gaan kamperen. Als één van bovenstaande redenen je aanspreekt, dan is het tijd om jouw caravan te verkopen.

Voordat je hals over kop aan de verkoop begint, is het belangrijk om te weten wat de beste periode voor het verkopen is. Bij Wijkopencaravans weten wij als geen ander dat dit de maanden vóór de winter zijn. De voornaamste reden hiervan is dat je dan niet een extra halfjaar stallingskosten hoeft te betalen. Bovendien zetten de meeste mensen hun caravan vooral in het voorjaar te koop, waardoor de vraag in het najaar groter is. Laat dat nou juist eens goed zijn voor de verkoopprijs.

caravan te koop zetten

Wij zijn een RDW-erkende caravan opkoper in Zuid-Holland

Vandaag de dag is het mogelijk om een caravan op allerlei manieren te verkopen. Veel mensen regelen de verkoop dan ook graag zelf via een verkoopplatform zoals Marktplaats. Vaak wordt hiervoor gekozen vanuit de gedachte dat dit gemakkelijker en sneller gaat. Toch is dit niet helemaal waar aangezien malafide opkopers en criminelen constant op de loer liggen.

Om te voorkomen dat je uiteindelijk te maken krijgt met vals geld of intimidatie, is het te adviseren om jouw oude caravan altijd te verkopen aan een RDW-erkende opkoper als Wijkopencaravans. Hiermee ben je net zo goed verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Daarnaast is de verkoop zelfs een stuk veiliger, omdat je niet het risico loopt om opgelicht te worden door een particulier. Als RDW-erkend bedrijf nemen wij na verkoop al het papierwerk uit handen. Zo regelen wij onder andere het vrijwaringsbewijs voor je. Zeg nou zelf, gemakkelijker kan haast niet!

Voordelen van een verkoop via Wijkopencaravans

Woon je in de provincie Zuid-Holland en wil je al een lange(re) tijd van jouw caravan af? Dan ben je van harte welkom bij Wijkopencaravans. Wij maken geen onderscheid tussen caravans, waardoor je bij ons terecht kan met ieder merk, model of bouwjaar. Zelfs caravans met schade is geen enkel probleem. Klinkt dit al als muziek in de oren? Lees dan snel hieronder al onze andere voordelen: 

 • Een caravan aanmelden is gratis en vrijblijvend; 
 • Wij streven ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend en eerlijk bod te komen; 
 • Wij zijn RDW-erkend en garanderen een eerlijke en veilige verkoop; 
 • Qua papierwerk ontzorgen wij jou volledig; 
 • Wij komen de caravan bij jou ophalen in Zuid-Holland; 
 • Het bedrag ontvang je direct bij het ophalen. 

Maak kennis met onze eenvoudige werkwijze

Bij Wijkopencaravans weten wij als geen ander dat je het liefst zo snel mogelijk een kampeerliefhebber blij maakt met jouw oude caravan. Om dit te garanderen ben je bij ons altijd verzekerd van een snelle verkoop. Niet voor niets streven wij ernaar om binnen 48 uur met een vrijblijvend bod te komen. Toch kan het spannend zijn om jouw geliefde caravan te verkopen. Daarom vertellen wij je graag meer over onze eenvoudige werkwijze:

 1. De eerste stap is de aanmelding van jouw caravan op onze website. Hierbij stellen we je een aantal vragen en is het belangrijk dat je duidelijke foto's toevoegt.
 2. Zodra we alles binnen hebben, streven wij ernaar om binnen 48 uur met een persoonlijk en vrijblijvend bod te komen. Voor een sneller bod kan je het beste bellen naar 085-4012469 of 0634272744.
 3. Ga je akkoord, dan regelen wij de overschrijving en het vrijwaringsbewijs. Tot slot komen wij naar jou in Zuid-Holland toe om de caravan op te halen.

Meld je caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk als mogelijk. Kom je liever met je caravan bij ons langs voor een persoonlijk bod? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je vindt ons in Zuidbroek, vlak langs de snelweg A7. Onze eigenaar Niels verwelkomt je graag voor een snelle afhandeling van de verkoop!

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram