Caravan verkopen in Zuidbroek

Woon je in de provincie Groningen en wil je jouw caravan verkopen? Dat kan gemakkelijk en snel bij Wijkopencaravans.nl in Zuidbroek. Bij ons ben je verzekerd van een eerlijke en veilige verkoop van jouw caravan. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf en regelen graag al het papierwerk, zoals het vrijwaringsbewijs en de overschrijving. Of je nu uitgekeken bent geraakt op kamperen of je oude caravan wilt vervangen voor een nieuwe, jouw caravan is altijd welkom bij ons in Zuidbroek. Meld hem gauw aan via onze website. Binnen enkele dagen ontvang je vervolgens van ons een vrijblijvend bod.

Caravan aanmelden

Het beste moment om jouw caravan te verkopen

Bevalt op vakantie gaan met de caravan niet meer zo goed als voorheen? Of is de caravan aan vervanging toe of wil je een ander model? Dan is het tijd geworden om hem te verkopen. Dit kan natuurlijk op ieder moment van het jaar maar niet iedere periode is hiervoor even geschikt.

Het beste moment om jouw caravan te verkopen is na de zomer, in het najaar. Dit is namelijk de periode waarin er relatief weinig caravans te koop worden gezet. De vraag is daardoor groter dan het aanbod, waardoor je een hogere verkoopprijs kan vragen. Bovendien, als je hem voor de winter verkoopt hoef je niet nog een extra seizoen aan stallingskosten te betalen.

oude caravan verkopen

Kies voor een verkoop aan een RDW-erkend bedrijf

Veel mensen kiezen ervoor om hun caravan zelf aan een particulier te verkopen, bijvoorbeeld via Marktplaats. Dit is echter niet geheel zonder risico's. Wil je 100% zeker zijn van een veilige en eerlijke verkoop, dan is het verstandiger om in zee te gaan met een RDW-erkende caravan opkoper.

Ook als je jouw caravan zo snel mogelijk wilt verkopen is dit de beste keuze. Want als je hem aanmeldt op ons platform krijg je vaak binnen twee dagen al een vrijblijvende offerte in de mail. Bovendien verzorgen wij bij een verkoop al het papierwerk. Dat scheelt jou weer werk!

7 redenen om te kiezen voor Wijkopencaravans.nl uit Zuidbroek

Woon je in de buurt van Zuidbroek, dan is Wijkopencaravans.nl dé partij om jouw caravan aan te verkopen. Ga maar na:

 1. Een aanmelding op ons platform is helemaal gratis;
 2. Wij accepteren iedere caravan, ongeacht het bouwjaar, merk of type;
 3. Ook caravans met beschadigingen zijn bij ons welkom;
 4. Je krijgt bij ons binnen enkele dagen een vrijblijvend bod;
 5. Wij zijn RDW-erkend, waardoor je verzekerd bent van een eerlijke en veilige verkoop;
 6. Je hoeft je niet druk te maken over de overschrijving en het vrijwaringsbewijs; dat doen wij wel;
 7. Is de verkoop rond, dan komen wij vanuit Zuidbroek bij jou langs om de caravan op te halen.

Caravan verkopen – zo gaat dat bij ons in zijn werk

Jouw caravan verkopen gaat gemakkelijk en snel bij Wijkopencaravans.nl. In slechts 3 stappen is het al geregeld:

 1. Meld je caravan aan via onze website. Dit kost je vanzelfsprekend helemaal niets. Wel vragen we je foto's toe te voegen en wat vragen te beantwoorden.
 2. Al binnen enkele dagen heb je een vrijblijvend bod binnen. Wij bieden altijd een eerlijke en realistische prijs.
 3. Ga je akkoord, dan komen wij vanuit Zuidbroek bij je langs om de caravan op te halen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de overschrijving en het vrijwaringsbewijs geregeld zijn.

Meld jouw caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk mogelijk. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram