Beyerland caravan verkopen

Heb jij een Beyerland caravan die je graag wilt verkopen? De meeste Beyerland caravans zijn inmiddels al wat ouder, dus het is logisch dat je deze een keer wilt vervangen door een nieuwer exemplaar. Of misschien is kamperen inmiddels niet meer helemaal jouw ding. Bij Wijkopencaravans.nl nemen wij de caravan graag van jou over. Of je nu een Beyerland Vitesse, Sprinter of Quartz hebt, bij ons zijn ze allemaal welkom. Meld jouw caravan gauw aan op onze website. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen een vrijblijvend bod te doen. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf waardoor je verzekerd bent van een veilig en betrouwbaar verkoopproces.

Caravan aanmelden

Beyerland caravans: praktisch, voordelig en degelijk

De eerste Beyerland Caravans werden in de jaren 80 gemaakt in Engeland. De ABI-fabriek produceerde ze daar exclusief voor de Nederlandse markt. Hoewel caravans van dit merk tegenwoordig niet meer worden gemaakt, zijn ze nog steeds in trek bij kopers die op zoek zijn naar een tweedehands model. De verschillende modellen van Beyerland, waaronder de Vitesse, Sprinter en Quartz, zijn met name in trek vanwege de degelijkheid in combinatie met de voordelige prijs. Ze zijn voorzien van alles wat een kampeerder nodig heeft, zonder dat daar een hoge prijs tegenover staat. Als professioneel caravan opkoper zijn Beyerland caravans bij ons daarom altijd welkom.

oude caravan verkopen

Verkoop jouw Beyerland caravan aan een RDW-erkende opkoper

Anno 2022 zijn er verschillende manieren om jouw caravan te verkopen. Je kunt het bijvoorbeeld helemaal zelf regelen door een advertentie op Marktplaats te zetten. Het particulier verkopen van jouw caravan heeft echter ook nadelen. Het risico van oplichting ligt namelijk op de loer. Het is daarom verstandiger om de caravan te verkopen aan een professionele opkoper die RDW-gecertificeerd is. Op deze manier ben je namelijk verzekerd van een verkoop die eerlijk en veilig verloopt. Bovendien ben je jouw Beyerland caravan dan ook vaak sneller kwijt. Zoek je een betrouwbare RDW-erkende opkoper, dan ben je bij Wijkopencaravans.nl aan het juiste adres.

Waarom je caravan verkopen aan Wijkopencaravans.nl?

Heb jij een Beyerland caravan en wil je die graag verkopen? Doe je dit via Wijkopencaravans.nl, dan profiteer je van onderstaande voordelen:

 • Een aanmelding op ons platform is gratis;
 • Wij accepteren elk Beyerland model, ongeacht bouwjaar en staat van onderhoud;
 • Je krijgt altijd razendsnel een bod;
 • Omdat wij RDW-erkend zijn ben je verzekerd van een eerlijke en veilige verkoop;
 • Wij regelen al het papierwerk zoals de overschrijving en het vrijwaringspapiertje;
 • Waar je ook woont, wij halen de caravan graag bij je op als de verkoop rond is.

Jouw Beyerland verkopen in 3 stappen

Een caravan verkopen is via ons platform erg gemakkelijk. Het gaat als volgt in zijn werk:

 1. Jij meldt jouw Beyerland gratis aan via onze website. Het enige wat je hoeft te doen is wat vragen te beantwoorden en een aantal foto's toe te voegen.
 2. Wij sturen je razendsnel een eerlijk en vrijblijvend aanbod.
 3. Ga je akkoord, dan regelen wij al het benodigde papierwerk. Vervolgens komen we bij je langs om de caravan op te halen.

Meld jouw Beyerland caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk mogelijk. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram