Caravan verkopen in Gelderland

Is jouw caravan aan vervanging toe? Of ben je het kamperen beu? Dan is het hoog tijd om je caravan te verkopen. Woon je in Gelderland? Dan kopen wij van Wijkopencarvans.nl graag jouw caravan! Wij zijn een RDW-erkend bedrijf waarbij service en een eerlijke prijs bovenaan staan. Wat voor caravan je ook hebt, bij ons is hij van harte welkom. Meld je caravan gauw gratis en vrijblijvend aan en profiteer van onze service. Binnen twee dagen ontvang je vaak al een vrijblijvend bod en bij akkoord komen wij de caravan bij jou ophalen in Gelderland.

Caravan aanmelden

Wanneer je caravan verkopen?

Heb jij besloten om je caravan te verkopen? Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je kamperen en het campingleven minder leuk bent gaan vinden en toe bent aan een andere manier van vakantie. Het kan ook zijn dat je nog steeds graag gaat kamperen maar dat je een andere caravan wilt die misschien groter, luxer of juist kleiner en knusser is.

Hoe dan ook, je doet er goed aan om je caravan vóór de winter te verkopen. Zo hoef je namelijk niet een extra halfjaar stallingskosten te betalen. Bovendien zeten de meeste mensen hun caravan in het voorjaar te koop, waardoor de vraag in het najaar groter is. En dat is weer goed voor de verkoopprijs.

oude caravan verkopen

Kies voor een RDW-erkende professionele opkoper

In Gelderland jouw caravan verkopen kan op verschillende manieren. Veel mensen regelen de verkoop tegenwoordig helemaal zelf. Vaak is dit vanuit de gedachte dat dit eenvoudiger én sneller gaat. Er zit wel een addertje onder het gras.

Het tegendeel is echter waar. Verkoop je jouw caravan aan een professionele en RDW-erkende opkoper als Wijkopencaravans.nl, dan ben je net zo goed verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Bovendien is het een stuk veiliger: je loopt namelijk niet de kans om te worden opgelicht door een particulier. Daarnaast regelen wij al het papierwerk voor je zoals het RDW vrijwaringspapiertje. Dit kunnen wij omdat wij RDW-erkend bedrijf zijn, geheel zelf. Dus wat is er nu gemakkelijker?

De voordelen van een verkoop via Wijkopencaravans.nl

Woon je in Gelderland en heb je besloten je caravan te verkopen, dan kun je profiteren van vele voordelen als je ervoor kiest dit te doen via Wijkopencaravans.nl:

 • Een caravan aanmelden is gratis en vrijblijvend;
 • Wij maken geen onderscheid qua merk, type, model of bouwjaar; elk exemplaar is welkom;
 • Binnen twee dagen ontvang je vaak al een vrijblijvend en eerlijk bod;
 • Wij zijn RDW-erkend en garanderen een eerlijke en veilige verkoop;
 • Qua papierwerk ontzorgen wij jou volledig;
 • Wij komen de caravan bij jou ophalen in Gelderland.

Zo gaat de verkoop bij ons in zijn werk

Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat je kunt verwachten als je jouw caravan aan ons wilt verkopen. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat:

 1. De eerste stap is de aanmelding van jouw caravan op onze website. Hierbij stellen we je een aantal vragen. Het is belangrijk dat je duidelijke foto's toevoegt.
 2. Zodra we alles binnen hebben maken we snel een persoonlijk en vrijblijvend bod voor je op.
 3. Ga je akkoord, dan regelen wij de overschrijving en het vrijwaringsbewijs. Tot slot komen wij naar jou in Gelderland toe om de caravan op te halen.

Meld je caravan gauw aan door je kenteken in te vullen op onze website en beantwoord de korte vragen zo eerlijk als mogelijk. Wij streven ernaar om altijd binnen twee dagen terug te komen met een bod. Wil je graag sneller een bod ontvangen, dan kun je ons altijd bellen op 085-4012469 of 06-34272744.

Kom je liever met je caravan bij ons langs, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je vindt ons in Zuidbroek, vlak langs de A7. Onze eigenaar Niels schiet je graag te hulp!

RDW erkend bedrijf
Binnen 48 uur een bod
Ophaalservice in heel Nederland
 • RDW erkend bedrijf
 • Binnen 48 uur een bod
 • Ophaalservice in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Contact opnemen
085 401 24 6906-34272744
info@wijkopencaravans.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram